AuthMe Reloaded Web Registration

• Konuyu başlatan hsndmrts_
  • Başlangıç tarihi
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
arkadaşlar

böyle bi panelim var sadece html ekleyebiliyorum authme de internet üzerinden kayıt olma html kodlarını verebilecek bi insan evladı var mı acaba?
bilgilerim nerdeyse hiç yok db açabiliyorum php html bilgim 0, biraz hazırcılık gibi olucak ancak arkadaşlar şöyle yapın bakın
kodu verin içindeki username kısımlarını anlamıyorum nereye ne yazıcağımı db için diyorum username lere falan db-name db-password db falan filan yazın password username yazmayın isteğim sadece şu
İsim: [ ]
Şifre: [ ]
E-mail: [ ]
[Kayıt Ol]
bu kadar olucak İsim Şifre E-mail yazılarının ve Kayıt Ol yazsını nereye yazacağımı kodun içine koyabilirseniz mükemmel olur lütfen arkadaşlar verin şu kodu ya kimsenin vermeye niyeti yok birini bile görmedim araştırdım full ingilizce siteler var tr leri arattırdım sadece nasıl yapılır konuları var hiç biri ufacık kod bile vermiyor tekrar söylüyorum html kullanıyorum ataberk html ile php aynı görevdeler dedi ama ben bişi anlamadım ve yapamadım şu kodu allah rızası için verin ben ve tüm forum artık görsün bilsin bu forum ve dünya için bi örnek teşkil etsin artık, hazırcıymış gibi gözüküyor ama 1 haftadır uğraşıyorum bi halt bulamadım :( :( :( yardım!!!!!!!!!!!!!! kodu bulduktan sonrada zaten konuyu düzenleyip kodu açıklamalı bi şekilde yazıcak herkes görsün bilsin diye

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
HTML:
<form action="" class="form" method="post">
       <p>
       <input name="username" placeholder='MineCraft-ID' type="text" /></p>
       <p>
       <input name="password" placeholder='Şifre' type="password" /></p>
       <p>
       <input name="email" placeholder='E-Posta' type="text" /></p>
       <p>
       <button class="button" type="submit">Kayıt OL</button></p>
     </form>
PHP:
if(isset($_POST['username'])){
$db = new PDO("mysql:host=DB_HOST;dbname=DB_NAME", "DB_USERNAME","DB_APSS");
$sql = $db -> prepare("INSERT INTO kayitlar (username,password,email) VALUES(:username,:password,:email)");
$sql -> bindParam(':username', $_POST['username'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':password',$_POST['password'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':email',$_POST['email'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> execute();

echo "Kayıt Başarılı!";
}

Sayfanın Tamamı:
Kod:
<form action="" class="form" method="post">
       <p>
       <input name="username" placeholder='MineCraft-ID' type="text" /></p>
       <p>
       <input name="password" placeholder='Şifre' type="password" /></p>
       <p>
       <input name="email" placeholder='E-Posta' type="text" /></p>
       <p>
       <button class="button" type="submit">Kayıt OL</button></p>
     </form>
<?php
if(isset($_POST['username'])){
$db = new PDO("mysql:host=DB_HOST;dbname=DB_NAME", "DB_USERNAME","DB_APSS");
$sql = $db -> prepare("INSERT INTO kayitlar (username,password,email) VALUES(:username,:password,:email)");
$sql -> bindParam(':username', $_POST['username'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':password',$_POST['password'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> bindParam(':email',$_POST['email'], PDO::PARAM_STR);
$sql -> execute();

echo "Kayıt Başarılı!";
}
?>

Son düzenleme:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
hocam bak:
http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/24/resim5.png
database açtım böyle sonra
http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/24/resim6.png
bunuda notepad ile yazdım yani gerekli yerleri, şimdi bu notepad deki yazıları başka bi şekilde editlemiyceksem kayit.html mi yoksa kayit.php olarak mı kaydediyim ve filezilla aracılı ile nereye atıyım? hangi klasöre
DB_PASS yaza yeri de düzel ve sonra kayit.php olarak herhangi bir dizine at. Ama public_html veya html diye özel bir klasör varsa onun içine at.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam dediğini yaptım public_html de zyro klasörünün içine attım şimdi?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
dediklerini falan yaptım hep şimdi kayit.html yok file zillada araştırdım yani siteden kayıt Ol gibi bi sayfa açtım ama nerde bu kayit ol.hmtl bilmiyorum :/ nerede olabilir?
Onu siz bilmiyotsanız benim bilmem imkansız.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam herhalde yaptım bi baksana http://top2.fulba.com/kayit.php buradan giriliyor ama ben bunu bi sayfaya aktarmak istiyorum nasıl yaparım?[DOUBLEPOST=1408900448,1408900378][/DOUBLEPOST]şimdi authmeye geçiliyor herhlade ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Giriş Yapıldığında nereye aktarmak istiyorsanız şu komutu yazarsınız:
PHP komutu:
PHP:
echo "<meta content='0; URL=götürülecek adres' http-equiv='refresh'>";
echo yazdırma komutudur içindeki ise HTML komutudur. İçindeki HTML komutu sayfanın içeriğiğni belirleyen meta tagıdır.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
backend = mysql olmalı:
Bu ayar size authme tablosu oluşturacaktır.
İçinde username, password ve email verileri olacak. Fakat authme güvenlik nedeniyle SHA-256 şifreleme methodunu şifreleri şifrelemekte kullanır. Sizde şifrenizi şifreleyerek tabloya kaydetmelisiniz. Kısaca şimdi php'yi araştırmalıısnız. Araştırarak öğrenmek her zaman daha çok başarıya ulaştırmıştır. Başarılar.
PHP'nin PDO modülünü araştırın mysql komutları PHP'nin yeni sürümünde kaldırılıacak ve zaten sql injection vardı.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
sonra html code eklemeye bastım
http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/24/resim8.png
bunu yazdım kesin hatalıdır da
http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/24/resim9.png
böyle çıktı dışarı?
echo bir PHP komutu olduğu için sistem onu hiç umursamamış sadece onun içindeki meta tagını almış. Dediğim gibi PHP kodlamaları notepad++ gibi programlardan yapılır bu sitelerden değil. Ayrıca yazdığınız komutu ne için kullanacaksınız.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
normal authme ile kayıt olarak sunucuya kayıt yani, şey diycem notepad++ ile yapıyorumda php kodlarını, kodu yazdıktan sonra tamamen yani onu direk filezilla ile dizinin birine mi atmalıyım kayit.php gibi dimi?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
normal authme ile kayıt olarak sunucuya kayıt yani, şey diycem notepad++ ile yapıyorumda php kodlarını, kodu yazdıktan sonra tamamen yani onu direk filezilla ile dizinin birine mi atmalıyım kayit.php gibi dimi?
PHP kodları bir belgenin içinde kullanılır ve belge kullanılmak için FileZilla ile siteye atılır.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
tamam hocam anladım birazcık, şöyle bi yer buldum
http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/24/resim10.png
bundan 3 tane var sayfa linkleri herhalde bunlar oluyor 1.php 2.php 4.php 3 ü bi ara silmiştim builder üzerinden önemli diil o, şimdi ben kendi sayfamın üzerine kaydedicem verdiğiniz kodları falan 2.php de olması lazım yani Kayıt Ol sayfası. şimdi php kodlarını bunlara giricem php bilgim yüksek olmalı :/ php öğreten bi türkçe sayfa falan var mı?