ciddi değilsindir umarım böle cvp verdiğine göreson hava bükücü değilsen olmaz.
çok ciddiyim bende önceki avatar rokuciddi değilsindir umarım böle cvp verdiğine göre![]()
kardeşim sen forumlardaki avatarın ne olduğunu bilmiyon galibaçok ciddiyim bende önceki avatar roku
biraz ağır koymuşsun panpa. yavaş git ben hafif dalga geçtim de senilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
Abi manyak mısınız ya öyle olmaz !ilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
Sakin ol şampiyon adam bir soru sordu.ilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
bi gram beyinin vardı oda yokolduilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
Avatar yüklemicem ama valla güzelim [Kezban mode ??]seninde resmin beni komaya soktu