PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Burada avatarımı değiştirmek istiyorum ama değiştremiyorum yardımm :D

Hitagi_san

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
biraz ağır koymuşsun panpa. yavaş git ben hafif dalga geçtim de sen

~KINA§LI~

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ilk önce 3 kere ./niyet ettim avatar değişmeye diyorsun sonra 3 kere kendine tokat atiyorsun sonra 3 kere kafani duvara vuruyosun sonra kendini 3 kere parmakliyorsun sonra bu yazıyı 3 yere yapiştiriyorsun eğer yapmazsan aksam annenin ölüsünü gibicekler .
Abi manyak mısınız ya öyle olmaz !
Niyet ettikten sonra bi gitsin abdest tazeliyip denesin mk :D

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakin ol şampiyon adam bir soru sordu.
Orada adının olduğu yerde(sağ üst köşenin biraz solunda)oradaki oka mouse u tut ama tıklama.Çıkan şeylerin biraz altına Avatar olucak ahanda oradan öğrenebilirsin

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
bi gram beyinin vardı oda yokoldu

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Varya yemin ediyorum beynin varsa :D kim bilir kaç yaşındasın

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Lan sizin yaşlarınız kaç be davranışlarınıza bakın :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değerli din kardeşlerim .. Lütfen tartışmayı bırakın ! Güzelce beraber geçinip gidelim yavrucuklarım nedir bu düşmanlık :p