AXİ-TR REZİLLİĞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeusdallas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Forumda Kötülemek Yasakmış Bu Yüzden Konuyu Kaldırıyorum. Herkezden Özür Dilerim.

Fatih Karahasanoğlu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pes. bende Beklemezdim Para verilmiş hakkıda verilmesi Gerekiyor dava bile açabilirsin kardeşim Paranın hakkını alamıyorsun.
VE bu konuda sonuna kadar haklısın.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hizmet kalitesi arıyorsanız yabancı firmalarla çalışın. Ne kadar AxiTR'den haz etmesemde forumda kötüleme amacıyla konu açmak yasaktır. Konudan kurtulun yoksa hakkınızda işlem yapmak zorundayım.

zeusdallas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderatör Kardeşim Benim Amacım Kötülümek Felan Değil Sadece Benim Gibi Arkadaşlarında Parası Boşa Gitmesin İstedim.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Amacınızın farkındayım görüşlerinizide haksız bulmuyorum fakat bu tip şeylere forumumuzda yer vermiyoruz. Dostlarınızı başka yollarla bilgilendirmenizi rica etmek durumundayım. Lütfen konudan kurtulun.

zeusdallas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderatör Bey Axi TR bize o konuyu forumdan anında kaldırıcam diye tehdit etti biz böyle kaldırırsak kendimizi küçük düşürürüz.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
AxiTR'nin forum üzerinde hiçbir yaptırımı yok. Konunuzu da kaldıramaz. Fakat bu tip konular açmanın forum kurallarına aykırı olduğunu biliyor ve konunuzun rapor edilmesi halinde bizim müdahale ediceğimizin farkında. Dediğim gibi kendisinden bende haz etmem bana kalsa bu konuyu sabitlerim ama forum kuralları böyle. Bu konuya son mesajımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...