Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pes. bende Beklemezdim Para verilmiş hakkıda verilmesi Gerekiyor dava bile açabilirsin kardeşim Paranın hakkını alamıyorsun.
VE bu konuda sonuna kadar haklısın.
Hizmet kalitesi arıyorsanız yabancı firmalarla çalışın. Ne kadar AxiTR'den haz etmesemde forumda kötüleme amacıyla konu açmak yasaktır. Konudan kurtulun yoksa hakkınızda işlem yapmak zorundayım.
Amacınızın farkındayım görüşlerinizide haksız bulmuyorum fakat bu tip şeylere forumumuzda yer vermiyoruz. Dostlarınızı başka yollarla bilgilendirmenizi rica etmek durumundayım. Lütfen konudan kurtulun.
AxiTR'nin forum üzerinde hiçbir yaptırımı yok. Konunuzu da kaldıramaz. Fakat bu tip konular açmanın forum kurallarına aykırı olduğunu biliyor ve konunuzun rapor edilmesi halinde bizim müdahale ediceğimizin farkında. Dediğim gibi kendisinden bende haz etmem bana kalsa bu konuyu sabitlerim ama forum kuralları böyle. Bu konuya son mesajımdır.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.