AxiTR Dolandırıcı Diyenler Ve AxiTR'Ye İnanmıyanlar Buyrun İçeri Okuduktan Sonra Fikriniz Ne Olucak?

Berat6098

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar AxiTR'ye Yalan Atanlar İşte Görüyorsunuz Adamlarin Forumda aççam sana link atcam
[19:11:26] AxiTRBilisim™©
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
: 1 bunu dolandirdi
[19:11:26] AxiTRBilisim™©
:

[19:11:36] AxiTRBilisim™©
: 2.ci bu
[19:11:37] AxiTRBilisim™©
:
[19:11:53] AxiTRBilisim™©
: Yunus Saim Efe Resmen Dolandırıcılar.Bizin arkdaşa aynısını yaptılar.
Neyse babama söyledim(babam polis)
Savcılıkla mı ne bişiy ayarladı konu kapandı
Görüyorsunuz AxiTR'Ye Yapılan Yalanlama Nitradoya Yapılan Övgü Hepsi Yalan Bi Server İçin ! Bu AxiTR'Yi Kötülemez Ama Bu N ''İtradoyu'' Etkiler Size Önerim ''İtrado'' 'Dan Almamak
AxiTR'Den Almak Nedeni Adamlar Lehamam Gibi Kişileri Kullanarak Server Aldırtmaya Özeniyorlar Lehamama Server Verip Onu Övmesi İçin İmza Atıyolar Sonra Tartışma Çıkıyor Vidioları
İzlerseniz Görüceksiniz BU Bilişimlar Yalan Hadi Şimdi StarOnline'ye Geçelim StarOnline Küçüğün Teki Nedeni 13 - 14 Yaşında Mikrofonu Var Ama Mikrofon Açmıyor Adam Söylediği Yalan !
Microfonum Yok ! Ulan Kaçtane Server Satıyorsun O Parayla Alamıyormusun . Arkadaşlar Adamın Mikrofonu Varken Yakaladım Adam Mic Susturuyo Nedeni 13 - 14 Yaşında Olduğu İçin
Adamın Doğru Düzgün Sitesi Bile Yokki Yazın Googleye StarOnline yada
Yabancı Bi Şeyler Yazıyor . Arkadaşlar Siz Siz Olun Ne ''İtrado'' Ne StarOnlineden Alın
En İyisi AxiTR Web Paneli Süper Adamın Yanlışları Yok Sizin Yanlışlarınız /manuaddp Oyuncuismi * yetkisi vererek Gizli Op yani Serverinizi Kendiniz Çökerttirmiş Gibi Oluyorsunuz
Adamlar Eski Putty'de Şifre Değiştire biliyordu Ama AxiTR Web Panelde Şifre Sadece Teknik Destek Değiştirir
AxiTR Sınırsız Sınırsız CPU Yalan Diyenler Web Panel Az Kişiyiken Ram Azdır Çok Kişiyken Atıyorum 50 - 60 - 70 Kişiyken Ram Otomatik Kendi Ram Artar Bu Web Panelde Deniyebilirsiniz
Şimdi Sözüme İnanmıyanlar Varsa Sorusunu Sorsunlar Skype : berat601 Ama AxiTR Yalancı Veya Dolandırıcı Değildir Adamlar AxiTR İsmiyle Girip Serverinizde OP
İstiycektir AxiTR Hayatta Minecraft Serverlere Girmez Kanmayın . Hele Şunu Birilerine Kesinlikle VERMEYİN
--------------->/manuaddp Oyuncuismi * <----------------- Bu Gizli Yetki Her Şeyi OP Yokken Yapabilir

İyi Günler AxiTR İyi Bir Bilişimdir . AxiTR Skypesi : Axitrbilisim[DOUBLEPOST=1376021733,1376021681][/DOUBLEPOST]Güncell !!

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lehamam ve aykutsonmez diyelim sadece server için yaptı,
Onca para verip server alan kişilerdemi yalan söylüyo ?

Nitrado ilgilenmez diyosun her mesajında
Axi tr nitradodan daha iyi diyosun (Bana axinin nitradodan üstün yanlarını söyler misin ? )

Nitrado geldiginden beri 50 kadar kişi server almıştır bende bi tanesiyim
serverde 1 kere bile teknik olarak problem yaşamadım.
İlk defa bi hosting'e güvendim server açtım ve güvenim boşuna çıkmadı
Panel'im var istediğim dosyayı, plugini değiştirebiliyorum ftp veriyolar daha kolay olsun diye
Server kişisine göre ram veriyolar 50 kişiliğe 4gb mesela ve istersen bu ram ide yükseltebiliyosun
axi'nin verdiği ram'lari söylemiycem şimdi

bi örnek daha veriyim
Axitr nin serverlerinin verdiği iplerde XX.XXX.XXX.XX:CC sonunda (İki noktadan sonra) hep değişik rakamlar olur bunun sebebi ne biliyomusun ?
aynı makina üzerine 6-7 tane server açmaları buda serveri zorlar

Foruma sadece axitr yi savunmak için kayıt olmuşsun ki her mesajın'a aynı şeyleri yapıştırıp duruyosun

1. videodaki arkadaş diyoki adam geldi serveri kötüledi whitelist açıkken :D nitrado oyuncu paneline dokunmuyo kardeşim
panel senin şifre senin senden başka kimse bilmez bunuda.

Varsa daha problemin yaz tartışalım.

gunla16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu nedir bu nitradoyu kötüleme çabalarınız adam işini yapıyor.Bence gayette başarılı kendini hosting sanan ve tek bilişim olduğunu sanan bebeler nitrado geldikten sonra yavaş yavaş eriyip yok oldular.

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ?[DOUBLEPOST=1376216778,1376216747][/DOUBLEPOST]

1. ss çekiyosunuz ss yi kendi alehinizde değiştirip bilgi vermeden sadece lag var diyosun
öncelikle sunucunun özelliklerini ver kaç kişilik kaç gb ram, o sunucuda kaç plugin yüklü (Gidipte 1gb ram li 4 kişilik sunucuya 50 tane plugin yüklersen lag'dan da şikayet etmeye hakkın olmaz.) ve lag oluşması için onlarca neden var, az ram'li bi sunucuda sunucunun kaldıramıycagından cok //set çekersen sunucu ya çökücektir yada lag'a gircek
Tıpkı axinin bi sunucusunda 500k blok cektikten sonra serverin çöküp 40 dk açılmaması gibi

2. o axitr sahibi arkadaş nitradoya ticket atmış onunda fotoğrafını gördüm tickette cevap şu ''Geri ödemiyoruz şimdi kime şikayet ederseniz edin ! ''
nitrado nun yetkilerinin bu forumda,facebook sayfasında hiçbir kişiye böyle sert bir dille cevap verdiğini görmedim bize sadece cevap verdiği e-posta yı göstermiş kendi attıgı ticket'ide gösterebilir mi ? onuda sorsana bi ne yazmış ki bu kadar sert cevap almış

'Sunucuda lag var geri ödeme yapar mısınız ? '' böyle yazıpta o cevabı alcak hali yok demi ?

Lag diyip duruyosunuz gel serverime varmı lag gör 7 milyon blok set çektim 1k bile lag girmedi
senin gibiler ise milletin sunucusuna girip bune lag nitrado mu bu ? demekten başka hiçbişey yapamazsınız hiçbirşey'de de etkiniz olmaz siz sadece size gösterilen 5dk lık ilgi kendinizi savunmaya çalışıyosunuz.

daha sor cevaplayabilirim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bence Nitrado Türkiye'de en iyi host diyebiliriz, ben deneme amaçlı 4 kişilik sunucu almıştım çok büyük bir set çekmiştim 4 saniye lag oldu geldi, bide o boyutta bir alanı kendi hamachi serverimde çektim server çöktü ('2 gb ram vermiştim) hatta konsol kapanmadı görev yöneticisiyle kapatmak zorunda kaldım birde nitradoluda plugin vardı 15 civarı AxiTR den çoğu kişi şikayetci, bir kere sınırsız ram diye bir şey yoktur. Üstelik arkadaşın dediği gibi AxiTr serverlerinin ipleri xxx.xxx.xxx.xxx:2354 veya farklı rakamlı oluyor, ve bir servere girerken 2354 yazmassanız giremiyorsunuz... Bunun sebebi sunucunun aynı PC den açılmasıdır. fakat Nitrado normal minecraft portuna yani 25565 dır bir oyuncu xxx.xxx.xxx.xxx:25565 yazıpta girebilir direk xxx.xxx.xxx.xxx yazıpta, çünkü Nitrado size özel bir makinada server veriyor, daha pahalı olma sebebide bu. Ve Lehamamın videosunu koymuşsun, o videoda Lehamam Nitrado'yu kötülemiyor, verdikleri teklifi kötülüyor. Haklı olabilirler fakat Nitradonun AxiTr den eksiği yok, AxiTR'nin Nitradodan eksiği vardır. Hepinize iyi forumlar.

always512

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ilk olarak bu server işlerine SolmazHosting le başladım bi arkadaş önerdi onun ta ben Ramdan Calma lag her şey var.
AxiTR dan aldım adını duymuştum adamlar çok ilgisiz serverler arada bi kapanıyor
Adama skypeden mesaj atıyorum 30 tane atınca bakıyor oyun server almayın sakın pluginleri igrenc eskiden erişim yoktu su an FTB den erisim var
vds ler 2 gb ramli oyun serverler sınırsız degil serverler bot yiyor vds serverleride baska bi hosting den aliyor yöncü hosting mi ne o hostingden alıp sana veriyor alcaksan ordan alın axi den degil vds nizi daha ucuz kontrolde edebliyorsn
Bide dolandırıldım 3 ay atm den yatirdim 1 ay paypaldan ödemistim paypaldan ödedigimi geri aldım 2 ayı kala vds yi aldı neymiş 1 aylık ücreti geri alınmış 2 ayı var daha vds nin onu çıkart allahım kürt bide cocuk adanalı

ImperialOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizin O Axitr diye övdüğünüz şirket kendi serverlerine saldırıyor.Siz neyin kafasındasınız bilmiyorum ama belliki Nitrado hakkında kafanıza kötü düşünceler sokmuşlar Nitrado Dünya Genelinde Bir Şirket 2.Konu ise İsimlerde Kısaltma kullanarak zaten kendinizi belli ediyorsunuz HERKEZE İNAT NİTRADO SERVER ALIRKEN ŞÜPHE BİLE ETMEYİN HER İŞİNİZE YARDIMCI OLUYORLAR[DOUBLEPOST=1376231547,1376229930][/DOUBLEPOST]Kolay gele

Bybomber

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak ?[DOUBLEPOST=1376216778,1376216747][/DOUBLEPOST]

Bu Kadar Malsiniz İste O Kirito mu nedir Dün Aksam Benim Serverime Ugradi AxiTR kopeklerinden yine bot atti aklinca... Hadi Bu Resimler Gercek Ver Bir IP bende axi tr diye Gelicem Sovucem Server Sahibine Bana Op Ver Axi Ben Dicem Mallar Kendini Avutmaya Devam Etsin Bu Resimlerle...[DOUBLEPOST=1376232210][/DOUBLEPOST]
1. ss çekiyosunuz ss yi kendi alehinizde değiştirip bilgi vermeden sadece lag var diyosun
öncelikle sunucunun özelliklerini ver kaç kişilik kaç gb ram, o sunucuda kaç plugin yüklü (Gidipte 1gb ram li 4 kişilik sunucuya 50 tane plugin yüklersen lag'dan da şikayet etmeye hakkın olmaz.) ve lag oluşması için onlarca neden var, az ram'li bi sunucuda sunucunun kaldıramıycagından cok //set çekersen sunucu ya çökücektir yada lag'a gircek
Tıpkı axinin bi sunucusunda 500k blok cektikten sonra serverin çöküp 40 dk açılmaması gibi

2. o axitr sahibi arkadaş nitradoya ticket atmış onunda fotoğrafını gördüm tickette cevap şu ''Geri ödemiyoruz şimdi kime şikayet ederseniz edin ! ''
nitrado nun yetkilerinin bu forumda,facebook sayfasında hiçbir kişiye böyle sert bir dille cevap verdiğini görmedim bize sadece cevap verdiği e-posta yı göstermiş kendi attıgı ticket'ide gösterebilir mi ? onuda sorsana bi ne yazmış ki bu kadar sert cevap almış

'Sunucuda lag var geri ödeme yapar mısınız ? '' böyle yazıpta o cevabı alcak hali yok demi ?

Lag diyip duruyosunuz gel serverime varmı lag gör 7 milyon blok set çektim 1k bile lag girmedi
senin gibiler ise milletin sunucusuna girip bune lag nitrado mu bu ? demekten başka hiçbişey yapamazsınız hiçbirşey'de de etkiniz olmaz siz sadece size gösterilen 5dk lık ilgi kendinizi savunmaya çalışıyosunuz.

daha sor cevaplayabilirim.
Katiliyorum Kardesim Nitrado 2GB Ram 32 Kisilik Serverim Var 1 Milyon Block Deistirdim Biraz kasti MS 5000 e cikti Geri Geldi Server.Axi Tr de aldim onda 250 bin blok deisiyordum hemde tek cesit olarak server cöküyordu ac kapa ac kapa ...