Axitr Hakkindaki Gercekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01zoro06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Bazilari Axitr adli sunucunun Dolandirici Oldugunu Soyluyorlar Bunlar Tamamiyle YALANNN !! Arkadaslar Axitr Kendi Sunucularina Saldiri Yapmiyor Axitr 1050 tane Suncusu Oldugundan Baska Suncular Axitr nin Asil Paneline Saldirmadiklari Yüzünden Bazi Serverlere Saldiri yapiyorlar Buda Yigit Yani Axitr nin asil kurucusu nun yaptigini saniyorlar Bu yuzden Axitr Asla Saldiri yapmamistir Asıl Nitrado Kazik tir Gercek Dolandiricilik Diye Ben Nitradoya Derim Adamlar 1gb ram veriyor 25tl ye ?? Asıl Kazik Budur Arkadaslar Axitr Tarafindan Soylenen Seyler Tamamen YALANDİR ! !!!

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
zoro axtr nin adamları hacklemekle tehtid etmediğini işine gelmeyen kıskandığı serverleri siteleri çökertmediğini de sölermisin ?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sen bana bunu söyleyemiyosan haksız yere sw fln hacklemez diye konuşma.
Kaç kişinin onca emeği parası ziyan oldu axitr nin hackları yüzünden ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tabii canım zaten forumun server'ı açılınca 45 dk sonra kapanınca ekranda "Hacked by AxiTR" ve "AxiTR alert" yazmadı. Git kendini kandırmaya devam et çoccuuuğummmm

Kimsenin taraftarı değilim, servera giriş dahi yapmadım fakat forumda kaç gündür serverda bir şahısın alert komutunu kullanıp proxyyi durdurduğunu duydum.
Bu tamamen yönetimin ihmalinden kaynaklanan, BungeeCord yetkilendirme hatasıdır.
Herhangi bir yönetici nicki ile servera giriş yapıp, şifre dahi yazmadan
/alert <mesaj>
/end
komutlarını sırayla uygulayarak serverı "Hack"lemek(!) mümkün.
Alert ile birlikte çıkan mesajıda herhangi birini lekelemek veya reklam yapmak amacıyla kullanabilirsiniz..

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AxiTr hakkında benden bilgilisi olamaz.
En az 7 serverimi çökertti.
Hacksore adlı java kodlayicisi arkadasiyla 50 arsa'nin patlatildigini gördüm.
en az 250 oyuncunun itemlerinin çalındığını gördüm.
Onun üstünde bilmem kaç serverin çökertildiğini gördüm.

Gelip de bana şu adamı savunmayın.

01zoro06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bu adamdan 5 Serverim Serveri Hic Hacklamadi ? Bunlari axitr nin cok musteri oldugundan basksa bilisimler sizlere karsi boyle seyler one suruyorlar ama yiğit abi hicbir sw hack lamamistir baska bilisimler Hack leyip Sucu Yiğit Abiinin üstüne atiyor ve bu yalanlarada siz kaniyorsunuz...

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu açan tamamen bilgisiz biri.Yada bile bile yalan söylüyor.AxiTR TAMAMIYLA bir dolandırıcı!AxiTR kullanan kişiler bir kaç ay içinde AxiTR tarafından hackleniyor.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisinden alan herkezin sw sini hackleseydi kimse almazdı aradan bazılarını seçiyo demekki

Bir server vardı.İsmini tam hatırlayamıyorum.O da axitr kullanıyordu ve server açılalı 30 dakika sonra kapandı.Serverin admini o kadar para ödemisti.Daha sonra açıklamayı da yaptılar.Axitr yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...