AxiTRBilişim Plugin Paket Listesi :)

YuNuSEmReKuT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AxiTR'nin sunucu sahiplerine sunduğu plugin paket listesi süper serisini tutuyorum :D
Hepsini almadım sadece beğendiklerimi aldım :)

Paylaşım yasaktır Kusura bakmayın .

KitPvp bana aittir !

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Burası Paylaşma/İstek bölümü hava atmak içinmi açtın konuyu anlayamadım, kıytırık 1-2 plugini napalım?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Madem her hangi bir tanıtım yapmayacaksın indirmek için bir imkan sunmayacaksın neden böyle bir konu açma gereği duydun :(

YuNuSEmReKuT

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burası Paylaşma/İstek bölümü hava atmak içinmi açtın konuyu anlayamadım, kıytırık 1-2 plugini napalım?
Kıytırıkmı haddini bil hiçbir kişinin emek verdiği plugin paketine kıytırık diye laf atamassın ![DOUBLEPOST=1414940378,1414940345][/DOUBLEPOST]
Madem her hangi bir tanıtım yapmayacaksın indirmek için bir imkan sunmayacaksın neden böyle bir konu açma gereği duydun :(
Kit pvpyi paylaşabilirim istek gelirse tabi onun nedeni : Kit Pvp bana ait olduğundan dolayı

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kıytırıkmı haddini bil hiçbir kişinin emek verdiği plugin paketine kıytırık diye laf atamassın ![DOUBLEPOST=1414940378,1414940345][/DOUBLEPOST]
Kit pvpyi paylaşabilirim istek gelirse tabi onun nedeni : Kit Pvp bana ait olduğundan dolayı
ya neresi emek verilmiş; Türkçeleştirilmiş bukkit forumundan indirilmiş pluginler hiçmi AxiTR sunucusuna girmedim sanıyosun..

PanFapster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Versen iyi olurdu hele cs pluginini 1 senedir tüm forumlari gezdim. bi paylaşan yok :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Ego tatmini vs. bir şey mi konunun açılış amacı ?
Gerçi Ahsütörenin plugin paketiyle neyi tatmin edebiliceksin anlamadım .