Ayak Çalgısı

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu mapı koymayı düşünmüyodum ama koyayim dedim bu 2012 'de yaptığım 2013 'te güncellediğim bir maptır çok acemi maplarımdan biri eleştiriğe açık ama bu 2012'de yapıldığı için lütfen beni eleştiri içinde ezmeyin. Mapta basınç plakalarına bastıkça üstteki sesin çok benzeri bir ses geliyor böylece müzik yaratabilirsiniz. Bu arada toprak kullanmam bana fazla sade gibi geldi ama olsun. :) Map zaten bundan ibaret ve 9 nota var bu yüzden 1 resim koyuyorum zaten kısa ve bi çalgı mapı :)
1.png

Ekli dosyalar

• Ayak Çalgısı.rar
    142.4 KB · Görüntüleme: 70

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya büyük büyük yazınca çok korktum biliyo musun böyle minecraft ı bırakcak dereceye geldim ... Allahın ergeni. Hem bak forum kurallarında açıkça diyor ki "her türlü eleştiriye açık olmalıdır" umarım anlamışsındır

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya büyük büyük yazınca çok korktum biliyo musun böyle minecraft ı bırakcak dereceye geldim ... Allahın ergeni

Hadi ya yemin et korktun mu gerçekten ? ne kadar sevindim bi bilsen. Ha Bu arada bunu söyleyince çok korktum belki ordan yumruk yollarsın diye işimi sağlama aldım ergenliğime döndüm sivilcelerimde çıkmış aaa.

Burda bu kadar aslanım gel kaşınıyosan 7/24 Chat atışma Kısacası Hodri Meydan
facebook

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aha harbi ergen çıktı kapışma falan diyo kaç yaşındasın sen ?

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabi canım ben de zaten şu an bi dağın üstünde huzura giden yolu bulabilmek için yoga yapıyodum hem de 999 yaşında. lan yaşını ikiyle çarp demedim

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabi canım ben de zaten şu an bi dağın üstünde huzura giden yolu bulabilmek için yoga yapıyodum hem de 999 yaşında. lan yaşını ikiyle çarp demedim

:sırıtmak: senle niye uğraşıyosam Seni inandırmak zorunda değilim

Ha bu arada Kapışma derken senin seviyene inip senle diyalog kurmaya çalıştım

Selçuk
kardeşim güldük eğlendik sabahtan beri yapılır mı sınırı aşma