[=Ay'ımız Yapay Olabilir Mi?=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşte ben de bundan bahsediyorum, bina yapılamayacak bir yerde yaşayan bir ırk, DNA inceleyecek kadar gelişemez.
Orada geliştiklerini kim söyledi. :/[DOUBLEPOST=1420227169,1420227138][/DOUBLEPOST]
Peki aya giden o kadar kişinin hiçbir şekilde onlara rastlamamış olmaları ilginç değil mi?
Ay'ın yüzeyi bir insana göre gezegen boyunda olduğu için pek de sayılmaz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Orada geliştiklerini kim söyledi. :/[DOUBLEPOST=1420227169,1420227138][/DOUBLEPOST]
Ay'ın yüzeyi bir insana göre gezegen boyunda olduğu için pek de sayılmaz.
Bir teori ortaya atıyorum ve aşırı güzel kafayla yapılmıştır;
İnsanlar, aslında inanılmaz zeki ve üstün varlıklardır. Şu anda bulunduğumuz gezegenden çok uzak bir yerde yaşamaktadırlar. Ancak birkaç insan dünyasına ihanet edip düşman uzaylılar ile anlaşma yapıp insanlara yakalanmışlardır. Bu insanların hafızaları silinmiştir ve dünya denilen gezegene atılmışlardır. Onları Gözetleyebilmek için ise bir uydu oluşturmuşlardır(ay)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir teori ortaya atıyorum ve aşırı güzel kafayla yapılmıştır;
İnsanlar, aslında inanılmaz zeki ve üstün varlıklardır. Şu anda bulunduğumuz gezegenden çok uzak bir yerde yaşamaktadırlar. Ancak birkaç insan dünyasına ihanet edip düşman uzaylılar ile anlaşma yapıp insanlara yakalanmışlardır. Bu insanların hafızaları silinmiştir ve dünya denilen gezegene atılmışlardır. Onları Gözetleyebilmek için ise bir uydu oluşturmuşlardır(ay)

Vay kafirler.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki madem bu kadar gelişmişler, bu kadar yüksek teknolojiye sahipler; o zaman neden parlamaları veya bunun gibi şeyleri engellemiyorlar?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
BENİM TEORİM
Uzaylı gezegeni haşuşumaşu vardı.
Dünyanın etrafında dönekte az bakak manzaraya dediler dönmeye başladılar.
Sonra başları döndü durdu bu haşuşumamaşuşular.
Sonra bişiler oldu.
Sonra başka bişiler oldu.
Sonra ay oldu.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BENİM TEORİM
Uzaylı gezegeni haşuşumaşu vardı.
Dünyanın etrafında dönekte az bakak manzaraya dediler dönmeye başladılar.
Sonra başları döndü durdu bu haşuşumamaşuşular.
Sonra bişiler oldu.
Sonra başka bişiler oldu.
Sonra ay oldu.
Bence o kadar ileri seviyede teknolojileri ve ileri bir medeniyette yaşıyorlarsa %90 oranında dostdurlar nedeni zaten teknolojileri gelişmisse bizi direk yok edebilirler
Bence dünyadan koptu olay bitmiştir dağiılın