baglanti kaybedildi hatasi

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
s.a. arkadaslar benim pc win8 64bit isletim sistemi var sorunum bazi serverlara girdigimde sifremi girdikten sonra oyunda herkes donup baglanti kaybedildi hatasi aliyorum hatta hub bir serverda surival ve skyblock bölümlerinde sorunsuz oynerken faltion bölüme girdigimde 3saniye sonra oyunda herkes donup baglanti kaybedildi hatasi aliyorum bu sorunun çözümü nedir?
internet fiber 20mb hiz
bilgisayar 16gb ram i7 8cekirden islemci 2.40 GHz ekran karti nvidia 1gb

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı hatayı bu gün başkası da konu açıp paylaştı onun da fibermiş demekki sorun serverde yoksa o sen miydin la ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı hatayı bu gün başkası da konu açıp paylaştı onun da fibermiş demekki sorun serverde yoksa o sen miydin la ?

yok o ben degilim sorunun fiberden oldunu sanmiyorum bastada yazdigim gibi hub bir serverda sadece faltion servera girdigimde bu hata oluyor onun harisinde bazi serverlardada bu hata oluyor örnek olarak play.sonoyuncu.com ipli serverda 500kisi varken ben giriyorum herkes normal hareket ediyor sifremi giriyom alay, donuyor ve hata geliyor bu hata bos bir serverdada karsima gelebiliyor

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yok o ben degilim sorunun fiberden oldunu sanmiyorum bastada yazdigim gibi hub bir serverda sadece faltion servera girdigimde bu hata oluyor onun harisinde bazi serverlardada bu hata oluyor örnek olarak play.sonoyuncu.com ipli serverda 500kisi varken ben giriyorum herkes normal hareket ediyor sifremi giriyom alay, donuyor ve hata geliyor bu hata bos bir serverdada karsima gelebiliyor

bende deneyim bakim fiberden mi değil mi anlarız bende sanmıyorum gerçi ama :D

AwzmDanny

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu'nun faction serverinde oynadım ve öyle bir hata almadım acaba sorun nerede ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu'nun faction serverinde oynadım ve öyle bir hata almadım acaba sorun nerede ?

farkli serverlardan örnek verdiydim son oyuncunun spawnindan cikamiyom daha :D
sorun muhtemelen win8 olmasinda güvenlik duvarinin engel oldugunu düsünüyorum 2tane güvenlik duvari kapadim ama hala olmadi galiba biryerde 3.güvenlik duvari var onuda bulamadim :D[DOUBLEPOST=1378894032,1378840701][/DOUBLEPOST]sorun devam ediyor degisen hiçbirsey yok[DOUBLEPOST=1378928091][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1378972820][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1379064016][/DOUBLEPOST]sorunumu çözebilen olmayacak anlasilan :)