Archtuarek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Eyw Bakayım bi ☺bu plugin sanki lovegame plugin paketinde vardı lovegame diye aratın bu sitede olanı inceleyin işinize yarayacaktır.
Kardeş öle bi eklenti yok o pakette bi link atarmısın yanlış bakmayımEyw Bakayım bi ☺
Eyw Bakayım bi ☺
Kardeş öle bi eklenti yok o pakette bi link atarmısın yanlış bakmayım
Kardeş tamamen nasıl kullanabilirim sadece menu degil mesela 64 taşa 1 elmas fln vercek öle bir skript yada plugin lazım yardim edebilirsen sevinirim baya araştırdm ama bilgi yokO kendi başına bir eklenti değildir, sanırsam uskyblock eklentisinin görev menüsü.
Buyrun buda link.
https://www.spigotmc.org/resources/uskyblock.2280/
Kardeş tamamen nasıl kullanabilirim yardim edebilirsen sevinirim baya araştırdm ama bilgi yok
Kardeş skriptle bu iş olmazmı ?İngilizce ve pluginler hakkında bilginiz yoksa dokunmayın derim.j
Onun haricinde ASkyblock pluginini kullanabilirsiniz. (Tam olarak öyle değilde farklı bir görev menüsü var.)
olurda plugini var nedn skriptKardeş skriptle bu iş olmazmı ?
Peki atabilirmisim rica etsem ?skript yada chestcommands ile yapılabilir
Böyle büyük birşeyi neden direk yapayım ? az emek ver kendin yap.Ör
Peki atabilirmisim rica etsem ?
Yapmayı denedm yapabilsem sizden yardım istemezdm kardeşim ☺Böyle büyük birşeyi neden direk yapayım ? az emek ver kendin yap.
aslında yapmak zor değil de amacı yok plugini varken skriptini kodlamak ve bir şey kazanamamakYapmayı denedm yapabilsem sizden yardım istemezdm kardeşim ☺
Kardeşim plugininide bulamadimki 2 gündür girmedigim sayfa kalmadi ** yokaslında yapmak zor değil de amacı yok plugini varken skriptini kodlamak ve bir şey kazanamamak