bgencacat
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar! Bir fen lisesine nakil talebi yaptım ve kabul olmasını gerçekten çok istiyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Hem belki bu iş olursa VIP satılmayan, adaletli bir sunucu açarım .
Bu işin gerçekten olmasını istiyorum ve en içten dualarınızı bekliyorum. Hiç olmadı btknctTR adlı arkadaşın duasını kabul et Allah'ım diyip geçin. Ama lütfen esirgemeyin.
Teşekkürler.
@Schaffer79 'un taglistini kullanıyorum. Umarım beddua etmez
Hem belki bu iş olursa VIP satılmayan, adaletli bir sunucu açarım .
Bu işin gerçekten olmasını istiyorum ve en içten dualarınızı bekliyorum. Hiç olmadı btknctTR adlı arkadaşın duasını kabul et Allah'ım diyip geçin. Ama lütfen esirgemeyin.
Teşekkürler.
@Schaffer79 'un taglistini kullanıyorum. Umarım beddua etmez
TAG List:
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP@@toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
@ByTheEfsane @BurnerTroll@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP@@toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Son düzenleme: