Bana ışınlanmayı kapatmak

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sunucumda kurucuyum ve Builder Moderator veya Adminlerin sadece bana ışınlanabilme yetkisini kapatmak istiyorum mümkün mü?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
CommandBlocker mi öyle bir plugin vardı. /tp sergun26 komutunu engelle. sergun26 yerine nickin

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlla commandblockere gerek yok, /rg flag __global__ blocked-cmds /tpa Nick şeklinde yapabilirsin.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
__global__ demek o dünyanın tamamı demektir.
Pardon görmemişim. Bu arada yazdığın mesaj eksik.
global regionu hariç diğer tüm regionlarda /rg setpriority rgadı 1
/rg flag __global__ pvp allow
/rg flag __global__ build allow
yazman gerekirdi?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
essentialsdan kapatsana? yada tpa süresini 999999999999 yap

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Amma da tavsiye verilmiş. Bir tane de ben söyleyeyim.
/tptoggle yaz, kimse sana TPA isteği veya TP atamaz. Birinin atmasını istediğinde tekrardan /tptoggle yazıp açarsın.

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadınız galiba. Ben /tpa dan bahsetmiyorum. Builderlerin Moderatörlerin /tp yetkisi varya Bana /tp Ayavefe diye ışınlanamama şeyi olsun.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Tamam işte, bu komutu kullandığında /tp ile de sana ulaşamazlar.

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstediği gibi oyunculara tp atabilsinler. Sadece bana atamıya bilirler demek istedim yoksa benmi yanlış anladım

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tpa kapatmaktan kastımı anlamadın.
Global yaparsan oyuncular hiçbir şeyi kıramaz. Senin dediğin komutlara ek olarak söyledim.
Diğer regionlara /rg setpriority rgadı 1 (Global region yaptığın için yer yer wgli olur. Diğer regionları öne çıkarır.)
/rg flag __global__ pvp allow (PVP'yi açar. Her yerde PVP kapalı olmaz ya?)
/rg flag __global__ build allow (Yapmazsan global yaptığın için oyuncular hiçbir şey kıramaz. Bu komutu yazarsan kırarlar.)
ANLAMADAN CEVAP VERME

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Global yaparsan oyuncular hiçbir şeyi kıramaz. Senin dediğin komutlara ek olarak söyledim.
Diğer regionlara /rg setpriority rgadı 1 (Global region yaptığın için yer yer wgli olur. Diğer regionları öne çıkarır.)
/rg flag __global__ pvp allow (PVP'yi açar. Her yerde PVP kapalı olmaz ya?)
/rg flag __global__ build allow (Yapmazsan global yaptığın için oyuncular hiçbir şey kıramaz. Bu komutu yazarsan kırarlar.)
ANLAMADAN CEVAP VERME
Bence sen anlamadan cevap veriyorsun, __global__ dizesi o dünyanın tamamı demektir, Wgli alanlarda olup olmaması alakadar etmez ayrıca bloklarıda kırabilirsin, Bu şekilde blocked-cmds ile istediğin komutu __global__ yani tüm dünyada kapatabilmen mümkündür, Ayrıca yerleri kıramazlar diye bir şey yok gayetde iyi bir şekilde kırarlar ben sunucumda böyle yaptım bence sen bilip bilmeden konuşma, Build allow yapmama gerek yok __global__ ilede kırabilirler kendin deneyebilirsin bir şey bildiğin yok. Pvp'yi açtığını bende biliyorum fakat sorulan sorunun pvp ile alakasını göremedim.