O kişiler regionda olmadıkları zaman? Her yer wgli değil ya?İlla commandblockere gerek yok, /rg flag __global__ blocked-cmds /tpa Nick şeklinde yapabilirsin.
__global__ demek o dünyanın tamamı demektir.O kişiler regionda olmadıkları zaman? Her yer wgli değil ya?
Pardon görmemişim. Bu arada yazdığın mesaj eksik.__global__ demek o dünyanın tamamı demektir.
Tpa kapatmaktan kastımı anlamadın.Pardon görmemişim. Bu arada yazdığın mesaj eksik.
global regionu hariç diğer tüm regionlarda /rg setpriority rgadı 1
/rg flag __global__ pvp allow
/rg flag __global__ build allow
yazman gerekirdi?
Global yaparsan oyuncular hiçbir şeyi kıramaz. Senin dediğin komutlara ek olarak söyledim.Tpa kapatmaktan kastımı anlamadın.
Bence sen anlamadan cevap veriyorsun, __global__ dizesi o dünyanın tamamı demektir, Wgli alanlarda olup olmaması alakadar etmez ayrıca bloklarıda kırabilirsin, Bu şekilde blocked-cmds ile istediğin komutu __global__ yani tüm dünyada kapatabilmen mümkündür, Ayrıca yerleri kıramazlar diye bir şey yok gayetde iyi bir şekilde kırarlar ben sunucumda böyle yaptım bence sen bilip bilmeden konuşma, Build allow yapmama gerek yok __global__ ilede kırabilirler kendin deneyebilirsin bir şey bildiğin yok. Pvp'yi açtığını bende biliyorum fakat sorulan sorunun pvp ile alakasını göremedim.Global yaparsan oyuncular hiçbir şeyi kıramaz. Senin dediğin komutlara ek olarak söyledim.
Diğer regionlara /rg setpriority rgadı 1 (Global region yaptığın için yer yer wgli olur. Diğer regionları öne çıkarır.)
/rg flag __global__ pvp allow (PVP'yi açar. Her yerde PVP kapalı olmaz ya?)
/rg flag __global__ build allow (Yapmazsan global yaptığın için oyuncular hiçbir şey kıramaz. Bu komutu yazarsan kırarlar.)
ANLAMADAN CEVAP VERME