BarışBey Plugin Paketi 0 açıksız 1.8 Faction

ChromeOyunda

Play.LiteRise.net
En iyi cevaplar
0
20- Korsanlık

Üyenin kendisi tarafından oluşturulmayan hiçbir yasadışı ürünün (müzik, film, oyun v.s) paylaşılmasına izin verilmez. Bu tür içerikleri bulunduran linklerin paylaşılmasıda bu kurala dahildir.Buna ek olarak forumda hile paylaşımı yasaktır. Hile paylaşımı yapan üyeler önce uyarılacak, uyarıya rağmen paylaşıma devam ederlerse forumdan uzaklaştırılacaktır.

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
görsel ekleyek milletin dikkatini çekebilirdin kimse indirmez şahsen paketi ilgi yok çünkü böyle basit bir plugin paketi gibi göstermişsin

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KONUMU CALMİS
BENİM KONUMUN AYNİSİ. PLUGİNLERİ DE AYNEN KOYMUSTUR KESİN

Skype adresini bile degistirmemis. Benim skype adresim

Pluginler de aybi configlerin ustunde benim adim var (gambid) hic mi utanmadin calmaya

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
tarafımca yorum;
paket oldukça gereksiz ztn aynı işlevi gören 2 pluginden anlarsınız arkadaş yüklemiş
FeatherBoard ücretli bi pl ztn paylaşılmaması gerekli ama yüklemiş arkadaş
legendarymessages her yerde millet bağırıyo yüklemeyin kullanmayın diye ama pakette var
isim-bug-fixed ise yine gözümde amatörce bir pl

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim plugin paketimi çaldığı için, ben de resim koymamıştım bu arkadaş da koymamış. benim hatam kusura bakma

-resim yok
-diğer pluginlerden farkı yok
-bence boş konu
farkı olmamasının sebebi benim paketimi ve konumu izinsiz kullanmasıdır

görsel ekleyek milletin dikkatini çekebilirdin kimse indirmez şahsen paketi ilgi yok çünkü böyle basit bir plugin paketi gibi göstermişsin
diğer arkadaşa da dediğim gibi, benim plugin paketimi ve konumu izinsiz olarak (ç)aldığı için koymamış arkadaş. çünkü benim konumda da resim yoktu.