S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Moderatör tarafından düzenlendi:
Saydın mı, ve renderladığım program sorunlu, gördüğün üzere kare düşmeleri var.15 saniye içinde yerleştirmezseniz işlem iptal olacak diyor ama 10 saniye sonra iptal oluyor.
Belki. Öngösterim yazdım zaten.Paylaşacakmısın ?
O kendi bileceği bir şey.Ama yinede buildler çok kötü :/
Schematic kullan.
Ban saymadım, Youtube sağolsun altta saniyeler yazıyor. 0:32'de komutu giriyorsun, 0:42'de iptal oluyor. Ne kareymiş, 1 saniyeyi 24 kare sayarsan, 120 kare düşmüş 15 saniye içerisinde. Vay be.Saydın mı, ve renderladığım program sorunlu, gördüğün üzere kare düşmeleri var.
Belki. Öngösterim yazdım zaten.
Demir kaplıar için geçerli yaptım, ayarlanabilir.Güzel Olmuş , Peki Bu Sadece Demir Kapılar İçin Mi Geçerli ?
Sunucu açılınca görürsün, 10 saniye mi 5 saniye mi[DOUBLEPOST=1422196353,1422196317][/DOUBLEPOST]Ban saymadım, Youtube sağolsun altta saniyeler yazıyor. 0:32'de komutu giriyorsun, 0:42'de iptal oluyor. Ne kareymiş, 1 saniyeyi 24 kare sayarsan, 120 kare düşmüş 15 saniye içerisinde. Vay be.
Ne alaka?Ama yinede buildler çok kötü :/
Schematic kullan.
Neden bu kadar zoruna gitti? Sadece gördüğümü söyledim ve uyardım.Demir kaplıar için geçerli yaptım, ayarlanabilir.
Sunucu açılınca görürsün, 10 saniye mi 5 saniye mi[DOUBLEPOST=1422196353,1422196317][/DOUBLEPOST]
Ne alaka?
Yalan ve iftira en nefret ettiiğim şeydir.Neden bu kadar zoruna gitti? Sadece gördüğümü söyledim ve uyardım.
Yalan ve iftirayı nerede gördün acaba? İstersen bak videoya. 10 saniye görünüyor. Müneccim miyim ben? Nereden bileyim gerçekte nasıl olduğunu? Bir yerimden uydurmadım sonuçta, video orada.Yalan ve iftira en nefret ettiiğim şeydir.
Videoda bazen fps drop olduğunu görmedin mi? Dikkatli bakarsan atlamalar var.Yalan ve iftirayı nerede gördün acaba? İstersen bak videoya. 10 saniye görünüyor. Müneccim miyim ben? Nereden bileyim gerçekte nasıl olduğunu? Bir yerimden uydurmadım sonuçta, video orada.
Ben de diyorum ki, nasıl bir FPS drop, 15 saniye içerisinde 5 saniyeyi birden yutabilir?Videoda bazen fps drop olduğunu görmedin mi? Dikkatli bakarsan atlamalar var.
Sunucuyu bekle diyorum, başka da bir şey demiyorum.[DOUBLEPOST=1422196955,1422196905][/DOUBLEPOST]Hatta dur; kodu da atayım o kısmı:Ben de diyorum ki, nasıl bir FPS drop, 15 saniye içerisinde 5 saniyeyi birden yutabilir?
Bunu tüm videoya oranlarsak videonun gerçeği 5 dakika mı o zaman?
while {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturacak.mi.%player%} is 1:
if {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%} is bigger than 15:
delete {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%}
send "&b15 saniye içinde kapıyı yerleştirmediğiniz için işlem iptal edildi!"
delete {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturacak.mi.%player%}
else:
wait 1 seconds
add 1 to {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%}