Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ohayou ve hai minna.
Yine başka bi' nightcore.
Bilgisayarımda yaptığım bir sürü nightcore var ama yüklemiyorum(yükleyemiyor) YouTube'a.
Neyse, bu nightcoreyi istek gelmese de forumdan Lindey Stirling hayranı bi' üye için yaptım.
@Shwpen idi sanırsam ya da buna benzer bi' isim bilen etiketlesin yorumuna lütfen.
Gerçi onun benden başka bi' isteği vardı ama hala yapmadım yapmayı da pek düşünmüyorum hep karışıklılık oluyor. Gomen' nasai :<
Sonunda 4. denememde görseli tam oturtmayı başardım videoya.
Nightcore yapılmasını istediğiniz parçaları yorum kısmına "videosu" ile gönderin. Yapacağım. YouTube'a koymasam bile, SoundCloud'a yükleyeceğim. Oradan da dinleyebilirsiniz hatta 1-tık ile indirebilirsiniz.
@Schaffer79
@ZakaTPakaBLoTS
@Tratsel
@Bestia II
@Alkar
@LifeTaker
@rayandu06
@Tario76
@yoloman
@RepublicanSensei
@BT_GoD
@Erenbulbul
@UtkuÖZKAN
@Shido
@KadirBerk
@Miyooo
@BraveHero
@JusticeWhipsSs
@Minecraftplayerr
Yine başka bi' nightcore.
Bilgisayarımda yaptığım bir sürü nightcore var ama yüklemiyorum(yükleyemiyor) YouTube'a.
Neyse, bu nightcoreyi istek gelmese de forumdan Lindey Stirling hayranı bi' üye için yaptım.
@Shwpen idi sanırsam ya da buna benzer bi' isim bilen etiketlesin yorumuna lütfen.
Gerçi onun benden başka bi' isteği vardı ama hala yapmadım yapmayı da pek düşünmüyorum hep karışıklılık oluyor. Gomen' nasai :<
Sonunda 4. denememde görseli tam oturtmayı başardım videoya.
Nightcore yapılmasını istediğiniz parçaları yorum kısmına "videosu" ile gönderin. Yapacağım. YouTube'a koymasam bile, SoundCloud'a yükleyeceğim. Oradan da dinleyebilirsiniz hatta 1-tık ile indirebilirsiniz.
@Schaffer79
@ZakaTPakaBLoTS
@Tratsel
@Bestia II
@Alkar
@LifeTaker
@rayandu06
@Tario76
@yoloman
@RepublicanSensei
@BT_GoD
@Erenbulbul