AhmetErenJrz
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucuya Girdik Degilmi Yeni giren /Baslangıc Yazacak ve buna 8 stack elmas blok Ve 5 Adet golem SPawner gelecek Böyle bir şey yapabilecek arkadas varsa tesekkür ederim
on first join:
set {baslangic.%player%} to 0
command /baslangic:
trigger:
if {baslangic.%player%} is 0:
set {baslangic.%player%} to 1
give 512 diamond blocks to player
give 5 iron golem spawner to player
send "&7Baslangic hediyesi alindi." to player
if {baslangic.%player%} is 1:
send "&7Bunu birdaha yapamazsin." to player
Komut ise yaramadı.oyuncu bunu sadece 1 kere kullanabilirKod:on first join: set {baslangic.%player%} to 0 command /baslangic: trigger: if {baslangic.%player%} is 0: set {baslangic.%player%} to 1 give 512 diamond blocks to player give 5 iron golem spawner to player send "&7Baslangic hediyesi alindi." to player if {baslangic.%player%} is 1: send "&7Bunu birdaha yapamazsin." to player
Sunucuya ilk defa giren bir kişide çalışır.Komut ise yaramadı.
on login:
{baslangic.%player%} isn't set:
set {baslangic.%player%} to 0
Dostum Ben bu kiti almak için suren var demesini begenmiyorum belki ?HTML:command /baslangic: trigger: make player execute command "/kit baslangic"
Senin yapman gereken kiti ayarlayıp ismini başlangıç yapmak ve tekrar alma süresini 999999 yapmak.
Çık gir yapmayı deneDostum Ben bu kiti almak için suren var demesini begenmiyorum belki ?
Oyuncu Baslangıc diyor hicbir item vb mesaj bile gelmiyor
command /baslangic:
trigger:
if {baslangic.%player%} is not set:
set {baslangic.%player%} to 1
give 512 diamond blocks to player
give 5 iron golem spawner to player
send "&6[&4BaslangicKiti&6] &aBaşarıyla kiti aldın!"
else:
send "&6[&4BaslangicKiti&6] &cDaha önce almışsın zaten!"
Baslangic yaıyorlar fakat hiçbirşey yazmıyor hicbirsey gelmiyorr.Kod:command /baslangic: trigger: if {baslangic.%player%} is not set: set {baslangic.%player%} to 1 give 512 diamond blocks to player give 5 iron golem spawner to player send "&6[&4BaslangicKiti&6] &aBaşarıyla kiti aldın!" else: send "&6[&4BaslangicKiti&6] &cDaha önce almışsın zaten!"
Skriptin çalışıyor veya güncel olduğundan emin misin?Baslangic yaıyorlar fakat hiçbirşey yazmıyor hicbirsey gelmiyorr.
/başlangıç yazmıycak /baslangic yazıcak.Baslangic yaıyorlar fakat hiçbirşey yazmıyor hicbirsey gelmiyorr.
İnş Kafa Bulmuyosundur Kardes ? Adamlar /Baslangic yazıyor yanlıs komutmus bilmem neymis hiçbir yazı gelmiyor . lütfen/başlangıç yazmıycak /baslangic yazıcak.