BattleField 3 açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oyunu indirdim play diyorum site geliyor siteden multiplayer giriyorum ordan server seçip join dediğimde aşşada mavi şerit Joining server diyip kalıyor oyun felan acılmıyor Lütfen yardım.[DOUBLEPOST=1401709447,1401700494][/DOUBLEPOST]Güncel.

Son düzenleme:

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş senin sorun büyük bf 3 ü sil sonra tekrar yükle eğer düzelmesse mesaj at bana o zaman işin zorlaşır

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır bf 3 2 gün önc beleş oldu önceden mi almış beleşmi onu soruyorum

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
:odun: Battlefield 3, birkaç gün önce EA'nın sahibi olduğu Origin'e özel 'On the House' durumuna geldi. Yani 3 Haziran'a kadar hesabına kaydeden herkes oyuna parayla almış gibi sahip olabilir.

:odun: Haritanın yüklenmesi zaman alır, evet, çünkü oyun 19 GB ve ortalama bir sistemde beklemek doğaldır.

:odun: Kasma sorunu için ise sadece grafik ayarlarını düşürmeni veya masaüstü toplama bir bilgisayarın varsa ekran kartını değiştirmeni öneririm. Bunun yanı sıra ekran kartı sürücünü güncelleyebilirsin!

:sgül: İyi forumlar dilerim.. :sgül:

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında bf 3 auto ayarlarını kullanması en normali ama bende de %0,01 derecede bi kasma vardı (az anlamında dedim :D ) ama bu arada artıyorda bende auto ayarlarınıda düşürdüm . kardeş en kötü laptop ayarlarını kullanmanı tavsiye etcem yoksa işin zor

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:odun: Battlefield 3, birkaç gün önce EA'nın sahibi olduğu Origin'e özel 'On the House' durumuna geldi. Yani 3 Haziran'a kadar hesabına kaydeden herkes oyuna parayla almış gibi sahip olabilir.

:odun: Haritanın yüklenmesi zaman alır, evet, çünkü oyun 19 GB ve ortalama bir sistemde beklemek doğaldır.

:odun: Kasma sorunu için ise sadece grafik ayarlarını düşürmeni veya masaüstü toplama bir bilgisayarın varsa ekran kartını değiştirmeni öneririm. Bunun yanı sıra ekran kartı sürücünü güncelleyebilirsin!

:sgül: İyi forumlar dilerim.. :sgül:
Ekran kartı sürücüsünü nasıl güncelleyebiliriz ben pek bilemiyorum o işleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...