CoolBoy12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
2 Kişi Dışında Hepinizin Bayramı Mübarek Olsun. Kurbanımızı da Kestik. Allah Kestiğimiz Kurbanları Kabul Eylesin İnşallah.
BU 2 KİŞİ : @sergun26 ve @DarqKnife
BU 2 KİŞİ : @sergun26 ve @DarqKnife
Kut kelimesi, Eski turklereden kalma bir kelimedir. Mubarek kelimesiyle aynı anlama gelmektedir.Cahallık başa beladır beyler.Bayram günleri küsler barışır şu ikisinin veya bu üçünün bayramı mübarek olmasın diye bir şey yoktur.
Ayrıca bayramınız kutlu olsun denmez mübarek olsun denir çünkü milli bayramlar da kutlu olsun deniliyor bu ise dini bayram.
Herkesin bayramı mübarek olsun.
Ben .-.3. kim ?![]()
Cahallık başa beladır beyler.Bayram günleri küsler barışır şu ikisinin veya bu üçünün bayramı mübarek olmasın diye bir şey yoktur.
Ayrıca bayramınız kutlu olsun denmez mübarek olsun denir çünkü milli bayramlar da kutlu olsun deniliyor bu ise dini bayram.
Herkesin bayramı mübarek olsun.
Bana ne. ne yaparsan yap efendimiz boyle buyuriyor bana degil ona soyle.[DOUBLEPOST=1412460115,1412458925][/DOUBLEPOST]Küsler Barışırmış. Lafa Bak Allah Aşkına. O 2'siyle Asla Konuşmayacağım Ben Daha !
Kut – Türk, Moğol ve Altay şamanizmin de ve halk inancında kutsal enerji, yaşam gücü. Hut, Kud, Gut da denir. Moğollar Kutag, Hutag derler.Kut kelimesi, Eski turklereden kalma bir kelimedir. Mubarek kelimesiyle aynı anlama gelmektedir.
Ama çatal ensenden girdi ağzından çıktı@B35T14 tabii ki aynı anlama gelmiyorlar, fakat anlamlarının yakın olduğunu anlatmak istedim. Kut kelimesi mutluluk anlamına gelmektedir. Mübarek kelimesi ise dini manada Mutluluk gibi bir şeydir. Milli bir bayramda dini mutluluk yaşayamayız, ama dini bir bayramda mutlu olabiliriz. Anlatmak istediğim buydu![]()
Hep haklı çıkacağım diye bir şey yok, bu kez sen haklı çıktınAma çatal ensenden girdi ağzından çıktıbenim anlatmak istediğim ise ikisinin mertebesiydi bir nevi.
Kut mutluluk anlamına geliyor fakat mutluluktan daha çok daha farklı şeyler için kullanılıyor genellikle ve kullanılmış ta zamanın da![]()