[BDC Cubik 3D]Golem Dagger ,Bir Zindev Eseri

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Golem Dagger
Bildiğiniz gibi 1.8'de minecraft modellerini kaynak paketi özelliği sayesinde kendi 3 boyutlu modellerimize çevirebiliyorduk.
Ne yazık ki Türklerde bunu yapabilen kişi sayısı çok ama ÇOK AZ.Bende sizi dürtmek amaçlı işsizliğimden yararlanarak aldım defteri ve bir hançer çizdim.Hançerin sanatsal yönüne önem vermeye çalıştım ve orman,eski golem temasına uymaya çalıştım.Örnek olarak hançerin dipçiği ağaç kökü fakat kabzası eskimiş bir taş.Ağaç kökü bu kabzayı kök salarak sarıyor ve kabzanın sonunda kesişerek kabzayı iki burgulu hale getiriyorlar.

Daha sonra PaintDotNet kullanarak bu resmi defterden ayıkladım ve 128x128 pixel haline getirdim.

Hemen sonrasında transparan pikselleri ayıklayıp resmi boyadım ve gölgelendirdim.

Ondan sonra ise BD Craft Cubik Pro kullanarak resmi exturded png olarak içe aktardım.Sonrasında ise hançerin gövdesinden uç kısmına doğru bıçağını incelttim.
Hemen sonrasında oyuncunun elinde durma pozisyonunu,fps modundaki pozisyonunu,yerdeki pozisyonunu ve item frame'deki pozisyonunu ayarladım.

Kaynak Paketi halini ve bdc dosyasını koyacağım toplamda 2 saat civarı uğraştım,toplam kullandığım malzemeler;
-4B Çizim Kalemi(75 kuruş)
-Kareli Defter(Kardeşinden çalabilirsin)
-Fotoğraf Için Telefon(Yoksa ağlayabilirsin)
-PaintDotNet(Ücretsiz Program)
-BD Craft Cubik Pro(10 Euro,profesyonel çalışmak isteyenler için tabii yoksa alternatif programlarda var)

Sonuç:

Kaynak Paketi:

Tıkla
BDC Dosyası:
Tıkla

Son olarak tasarımımı beğendiyseniz konuyu beğenerek ve yorum yaparak bunu belli edebilirsiniz.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bunla adam bıçaklasak ölmez çünkü aşırı op adama saplamaya korkarım çok güzel. :D

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Emeğinin karşılığını almışsın en azından.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
güzel olmuşta fazla fantastik gibi.. eğri büğrü yerine direk yatağan tarzı yapsaydın estetkik dururdu..
neyse zevk meselesi eline sağlk..

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte mineplex(yok o kadar abartmayalım da :p biraz daha altı diyelim) gibi bir kitleyi hak eden mükemmel bir şekilde hazırlanmış nadir sunuculardan biri Zindevindir .

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Mineplex'de bunun icin yetkili olunabiliyor, Minigames tasarimlarinda vs.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Ciddi olarak Emeğinin karşılığını almışsın bence (yorumları okumadan yazıyorum zaten yazan olduysa kb)

Bi ara bende Cubik 3D ye merak sardım ama zor geldi o yüzden asla yapamadım. ve öneri olarakta şu ortadaki zümrütmü peridot mu her neyse onu biraz kabart ki biraz ciddi hançer havası versin :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Ciddi olarak Emeğinin karşılığını almışsın bence (yorumları okumadan yazıyorum zaten yazan olduysa kb)

Bi ara bende Cubik 3D ye merak sardım ama zor geldi o yüzden asla yapamadım. ve öneri olarakta şu ortadaki zümrütmü peridot mu her neyse onu biraz kabart ki biraz ciddi hançer havası versin :)
Eğer pixel çizimin varsa bu tarz modelleri yapmak çok kolay;
[DOUBLEPOST=1438003340,1438003277][/DOUBLEPOST]
Mineplex'de bunun icin yetkili olunabiliyor, Minigames tasarimlarinda vs.
Ben başkasının altında çalışmayı seven biri değilim,o yüzden pek ilgilenmiyorum yöneticilik konusunda.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Dagger güzelde Keşke model ile Ortasını ince,sapını büyük vs. vs. yapsan daha hoş olabilirdi.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Dagger güzelde Keşke model ile Ortasını ince,sapını büyük vs. vs. yapsan daha hoş olabilirdi.
Exturded texture yapınca bütün meshleri dikdörtgen yatay prizma olarak indiriyor.
Yani hançerin zümrütünü kabartmaya kalktığımda aynı zamanda hançerin kabzasınıın o parçasının bütün yatay öğelerinide kabartıyor.
O tarz bir şey yapabilmem için Cinema4D'den extured yapıp obj dosyasını cubik'e aktarmam gerek.
Aşırı profesyonel bir çalışmaya gerek yoktu yani.

BOZGUN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmus yeni basladiysan tabii ki de, bu islerini ileriye sürükleyebilirsin. Bunlara bagazi yerlerde para da veriliyor büyük Networklerde örnek olarak "Hypixel Network - Mineplex Network" gibi sunucularda büyük para kırabilirsin sadece modelleme yaparak. Biraz daha gelistirip bence satima sunabilirsin örnek olarak bagzi oyunlar var "Turbo Cart Racers" gibi bunu yapip packle birlikte yaparsan fena para kirarsin, Java bilgin iyiydi galiba 7 ay önce baktigimda skriptle efsaneler yapiyordun. Java bilgin ve bu 3D Modellemeyi Packlere/Bir plugin'e atabilirsen hem sana hem plugini alacak kisilere iyi olur.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Doğrusu ben de BD Cubik 3D satın alacağım, kredi kartı ile ödemeyi kabul ediyorlar mı? PayPal da olabilir...