Bedava Fraps (Son Sürüm)

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft videosu çekmek için uygun olan Fraps $37 dolara satılsa da uzun bir arayıştan sonra bedavasını buldum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirdikten sonra Setup'ı çalıştırıyoruz ve kuruluyor.
Açtıktan sonra F9'a basınca video çekilmeye başlıyor.
Bu kadar basit.

matrx5

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kuran Varsa Söylesin Yoksa İnanmayın.Çünkü Fraps V3.5.2.exe İndiriyorsunuz Bu Kadar Saçma Ve Basit Bir Ad Ve Uzantı Birleşemez Diye Düşünüyorum.Kuran Söylesin.Kuran Yoksa Da Konu Da Foto Veya Video Olması Gerekir Diye Düşünüyorum.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsohunt ve zamunda.net ten en son sürümlerini torrent sistemiyle bu tür forumlarda aramadan indirebilirsiniz. içlerinde daima crack generator gibi hack dosyaları vardır

frapsa gelirsek. Sıkıştırma özelliği olmayan ama Directx e bağlanıp ondan gelen görüntüyü kaç fps olabiliyorsa FULL pixel yani şu an ki bilgisayarda gördüğünüz pixellerin hepsini kare kare kaydedip (saniyede 30 kare default) sonuç ta aşırı büyük video dosyaları bırakan ( 1 dk video 500 mb) diğer masaüstü çekim programlarını çekim hızıyla geride bırakan bir programdır

Ve çekimden sonra ağır bir render yaptıktan sonra upload edebileceğiniz videolar verir size.

yigit2002

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş yardım gerekiyor Hotfilede bir resim çıkıyor giremiyorum indiremiyorum frapsı yardım etsen!