bedava para kazanma taktiği ben kendime sw acıcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba bazılarını bilgilendirmek istedim linkleri kısaltıyosunuz ve bu linke 1000 kişi tıkladığı anda tam 5 tl kazanıyosunuz eğer minecraftta güzel bir map yaparsınız çok kişi indirrir adamlar bunla milyonlar kazanıyo alın link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kayıt olun paypal hesabı açın kesinlikle kredi kartı vs istemez adamlar map yapıyo 200.000 kişiye yakın indiriyo buda 1000 tl eder baya karlı :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yok kardeşim maplarımı ücretsiz yapıyorum ve en az bekleme ile insanlara sunmaya çalışıyorum.
Bana gelmez bu işler. ve ******* en son kullanacağım site o sitaye gıcığıım :mad:

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
paypala kayıt oldum ben kredi kartı falan vermeden paypaldanda adama sw parası gondericem ve sw hazır :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlız o 1000 kişi değil 10000 kişi (en azından ******'de öyle). ve o kadar kişinin indirmesi için gerçekten sıradışı bir şey yapman lazım. Bunun için de zaman ayırman lazım. Yani Gideri gelirinden fazla :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yanlız o 1000 kişi değil 10000 kişi (en azından ******'de öyle). ve o kadar kişinin indirmesi için gerçekten sıradışı bir şey yapman lazım. Bunun için de zaman ayırman lazım. Yani Gideri gelirinden fazla :)
Türkiyenin Nufus Sayımını indirmeler üzerinden mi yapıyon ne 10000 kişisi 1000dir büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...