Bedava Premimium Hesap !!! %100 Çalışıyor !!!

MrAnitome12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linkler :

h t t p s : / / e p i c f r e e p r i z e s . c o m / ? r e f = 2 6 9 4 6 4 4

BOŞLUKLARI SİLİNİZ !!!!

NASIL PREMİUM HESABIM OLACAK?
Yukarıdaki linklerden birine tıkla.
Açılan sayfada yukarıdaki menüden My Account tuşuna tıkla.
Update your mail yazısının altındaki kutucuğa msn adresini yaz ve Update Email yazısına tıkla.
Update your security code yazısının altındaki kutucuğa başkasının bulamayacağı bir kelime veya rakam yaz ve Update yazısına tıkla.
Yazdığınız email adresini, security codeyi ve Your account information bölümünden Account ID yi bir yerde saklayın.
IP'niz değiştiği zaman siteye girince My Account bölümünde Has Your IP reset? Reclaim your points here bölümünden bu bilgileri yazarak tekrar hesabınıza ulaşabilirsiniz.
Hepsini yaptıktan sonra yukarıdan Home tuşuna tıklayın.
Üstte Referral Link -> yazısının yanındaki linki kopyalayın ve bu konuya benim referans linkim şu: diye mesaj atın.
Bende bu konuya linkinizi ekliyeyim. Böylece herkes karlı çıksın.
Ayrıca 6 points'e ulaşanlar ö.m. veya konudan bildirsinler ki premium hesabı olmayanlar kazansın

TyHap

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir daha bu siteyi paylaşanın çükü kopsun inşallah. !
Lan ben yaptım bunu senden 50 dolar istiyor yok telif kontrat kargo v.s.v..vs.vs..vsvsvsvs

2Fast2Quick

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın fiyatı 19.95€ yani 46 TL,reklam bile yok,yani para kazanmaları imkansız,birisi 1 tane bile premium kazansa zarara girmiş olurlar,şimdi bu kişiler zarara girecekleri şeyleri neden yapsınlar?Bu sorunun 3 yanıtı var bir,premium vermeyecekler,bedavadan gift code bulacaklar(çekiliş dışı imkansız,ayrıca çekilişle o kadar kişiye yetecek kadar gift code bulamazlar),ya da gizli şekilde para kazanacaklar,yani gift code almak için diyelim kargo parası vs. isteyecekler,yani bedavaya premium hesap alınamaz(premimium belki olabilir :) )

TyHap

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tahmin ettiğim gibi site epicprizes çıktı. Dostum ben 2 defa denedim birincisinde yanlış yapmışımdır dedim tekrar denedim. 2.de yine olmadı yani sana bahane uyduruyorlar. Dediğim gibi 20TL kargo parası istiyorlar 20TL evrak - kod masrafları 40TL oluyor. Tabi ki sana premium hesap vermiyorlar birde bende işe yaradı diyorsun ? Üstüne üstlük 3 tane diyorsun bırak bunları kardeşim. Beyler istiyorsanız girin de adam anlasın olmadığını. Yeter artık bunları paylaşmayın.