Bedava Premium

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Eskiden Epic Free Birsey Vardi Ben Virus Diyordum Cunku PC de Google Amcada Gormustum Simdide Buna Baktim Yok Zaten Bu Linkide Guvenli Bir Sayfadan Aldim Bir Deneyecegim Zaten Birseyde Olmaz Abim Format Atar Iste Oyle Falan Arkadaslar Deneyecegim Bir 2 Dk Uye Olurmusunuz?

Not:Konu Yeri Yanlis Dogruda Bir Yer Bulamadim :)

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlatmak istediğini tam olarak anlamadım.Ama o dediğin siteyi biliyorum ve deneyenler olmuş 6 points toplandıktan sonra yine para isteniyormuş.

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Onur Alakasi Bile Yok Ben Topladim 9 Tane Tabi Yan Carlar Acarak :D
2-Turkbirfare Viruslu Oldugunu Nereden Biliyorsun Viruslu Oldugunu Virus Programlarindan Ogrendiysende Bendede Cikio Onlaer Yalan
3-Zaten Viruslu Olsaydim Beni Yan Car Aciorum Diye Banlamazlardi

Kisaca 3'u Bir Arada :)

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-Banlandıysan nerden anladın yalan olmadığını.
2-Aldıysan kanıt göster bizde alalım.
3-Ayrıca virüs olmasına gerek yok adamların amacı o değil sitede bir sürü reklam var onlardan para kazanıyolar.

Uzunca 3'ü hep beraber.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşım yürüyüp gider misin (her ne kadar kabaca olsada) böyle siteler YALAN İŞLERİ GÜÇLERİ REKLAM YAPTIRIP SONRA SPONSOR REKLAMLARA TIKLATARAK HAFTALIK PARA ODEMEENİ SAĞLAMAK. nasıl bu kadar aptal olabiliyorsunuz

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani birde oyunu para vermeden indirdiğiniz yetmiyormuş gibi şimdi de insanların yalanlarına kanıyor ve yine mojangı dolandırmaya çalışıyorsunuz

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani birde oyunu para vermeden indirdiğiniz yetmiyormuş gibi şimdi de insanların yalanlarına kanıyor ve yine mojangı dolandırmaya çalışıyorsunuz
oyuna para vermeden girenlere söylememelisin onu oyunun crackini çıkaranlara söylemelisin ayrıca crack çıkmasa mojang bu kadar parayı kazanamazdı.Özellikle türkiyede olmakla birlikte şöyle bi düşünce var önce crack ile deniyeyim beğenirsem orjinalini alırım.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk kısma hak veriyorum fkat bu bedava premium davasına kafa yormayın demek istediğim şu: Para vermeden oynayabiliyorsunuz zaten daha ne istiyorsunuz?? Güncellemeler elinizde, modlarda yükleniyor e skin değiştirme yöntemi de bulundu yani daha neden premium istiosunuz hamachi sw ler bile var

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Senle Burda Catismaya Girmicem Blushark Facebookunu Ver Orada Koparim Ben Cok Kasinma Diyorum Ve Senle Olan Isimi Kapatiyorum :/
Ve 1-Ben Aldim Diye Birsey Demedim
2-Virus Olduysa Neden Banladilar Beni
3-Ve Hangi Gerizekali Paypal Alip .com Lu Site Acar
Simdi Bu 3'u Bir Arada Sana Girsin :)

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Terbiyesizleşme burda seninle adam akıllı konusuyoruz lütfen. HEmen işi sözde kabadayılığa verme lütfen. Ben burda sana adam gibi açıklama yapıyorken (belliki) KENDİNE YAKIŞIR BİR BİÇİMDE TERBİYESİZLİĞE DADANIYORSUN. noldu kendine yediremedin mi gerçekleri.

Ben diyorumki zaten herşeye sahipken daha ne istiyorsunuzki. Sen ise dırdırcı mahalle kadınları gibi veya minibüsle gelmiş mevzucular gibi işi dalavereye veriyorsun sen bu forumda bulunmaya layık değilsin dostum. Şimdi facebookuna dönebilirsin sen olduğun için gelmeye değmez

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özrünü kabul etsemde bunu unutmayacağım. Premium gibi yaşamalarına rağmen halen premium isteyenlere anlam veremiyorum.

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Sus Artik Umrumda Dil Premium Aldim Ve Sus Aptal Diosun Benle Ugrasiosun
2-Premiumlu Yasasakta Anlat Premium Kullaniyoruz Ama Skini Adimizi Degistirerek Degistiroruz

Istiosan Senle Barisiriz Ama Bende Unutmiycam Bana Aptal Diyip Bana Yuru Git Diyip Sonra Bana Sen Terbiyesiz Dioruz Lutfen Konu Kilit...