BEEYYLEER Bİ BAKIN

RhockinqTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şu thaumcrafttamı ne bi modla gelen bişiler var ya dogada (taint degil vis agacı falan degil)
Böyle siyah bi bi kaç blok uzunlukta kule gibi oralarda stone bricks var elektrik falan yapıyo ya o ilginç şey ;
Ben acaba orda taintmi oluşur falan merak etttim googles of revealing taktım......veee
O ortadaki blokta 4 yer açıldı (heyecandan , korkudan o anda screenshot alamadım) elementlere benziyordu...Küçükken izlediğim avatardan sembollerini hatırladım benziyordu ... Bi kristalle baska yere tıklayınca orda patlama oluyor.
Fiery , vaporous , earthen falan kristalleri yerlerine koydum ..... o blogun altı full açıldı. creativeydim zaten bosluga dussem anında ucarım dedim atladım.......
Bi odaya geldim...
İlginç böyle dark mı thaumium sandıgımı ne falan var ya modda onlardan 3 tane vardı... Zaten odaya inince screenshot falan çektim.
Orda içine bi şey koncak sanırım 3 yada 4 böyle kapı gibi bişi vardı sanırım yine kristal koncak ... Korkudan onları kırdım.
Zaten peacefuldum neden korktuysam .. Şimdi bi tane daha arıyorum..
EDİT: Yeni bir tane daha budum baska worldde screenshotlu yapıcagım yapcaklarımı... Ve bi tespitim var oralarda VİS çok yuksek oluyor.Birde oralarda dungeon taşı var bricks yerine hard modda incem.
EDİT2 : Pardon 4 Element onmuyor. Googles of revealingle bakınca koncaklar gorunuyor.. Şu an 1 sarı 3 adet mor kristal koymalıyım
25.08.2012 15:37 -Rhockinq

YAŞANMIŞTIR.
ssler:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Editte bahsedilen ssler :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.