Beni Kimler Biliyor ? - :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimmiyim :), Diğerlerine verdiğim cevaba bak dostum :)

Ahahah :D, Sağol dostum :D
ama... ama ben diğerlerine verdiğin cevaplara bakmak istemiyoyuuuuum bananeeeaaaağğğğğğğğğ (kısacası üşeniyorum :D 2 saat 1.sayfa butonuna tıkla falan ben işim bittiğinde bile işimin bittiği siteyi kapamaya üşenen adamım :D[DOUBLEPOST=1392405215,1392404932][/DOUBLEPOST]bu arada nickini bi animedeki adamın adına benzettim :D

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama... ama ben diğerlerine verdiğin cevaplara bakmak istemiyoyuuuuum bananeeeaaaağğğğğğğğğ (kısacası üşeniyorum :D 2 saat 1.sayfa butonuna tıkla falan ben işim bittiğinde bile işimin bittiği siteyi kapamaya üşenen adamım :D[DOUBLEPOST=1392405215,1392404932][/DOUBLEPOST]bu arada nickini bi animedeki adamın adına benzettim :D
Animeler'le aram hiç yok aslında :), Neyse ben şöyle biriyim: Forumda ''Haritalar'' kızmında çeşitli map'lar paylaşan ve youtube'da kanalım olan, daha çok redstone üzerinde çalışmalar yapan, sosyal alemde android,xbox,minecraft başta olmak üzere paylaşımlar yapan biriyim. :D

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk redstone tanrısı :D
Sağol dostum :D :D :D, Ama benden çok daha iyi türk olanlar var (AMA HİÇBİRİ MAP YAPMIYOR !)
Onu Teorik Redstonecuya diyeceksin ^^
Dostum dikkat edersen teorik redstone'cu daha çok komut'larla ilginiyor.Yani mantıksal devreler yok komutlar var ?, Birtek Zenci Musa abimiz çok iyi bu konuda.Ayrıca dikkatini çekeyim hiçbiri benim kadar sık map yapmıyor ? daha çok mapçi deyin bana daha doğru olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...