Akoleroski
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Maplara bakmadığım için görmedim![]()
Maplara bakmadığım için görmedim![]()
Sağol dostumMaplarının bazılarını oynadığımı hatırlıyorum ..![]()
Dostum en son The Run 6'yı çıkarttım, Daha sonra youtube kanalımla uğraşıyorumHaritalarından biliyorum seni,bu konuyu açmasaydın forumu terk etti diyecektim. (Seni bu zamanlar hiç görmedim.)
Sana gelirsek pudilOkulda geliy dıran 6 dıran6 diyor bana zaten .
Onat'ı tanırım iyi bir dosturabi Onat abi sana iyisin dedi bence daha büyüyceksin![]()
Hiç tanımadığı halde tanıyoOnat'ı tanırım iyi bir dostur(Hiç tanışmadık ama ben onu tanıyorum
), Severim onatı
![]()
Sen Fare Düşmanından Ege abiyi tanıyorsun ama onla tanışmadınız, o mantık yani
Evet, tam anlamıylaSen Fare Düşmanından Ege abiyi tanıyorsun ama onla tanışmadınız, o mantık yani![]()
Forumda ''Haritalar'' kızmında çeşitli map'lar paylaşan ve youtube'da kanalım olan biriyimSen kimsin ? :ASD :ASF:AFS
Forumda ''Haritalar'' kızmında çeşitli map'lar paylaşan ve youtube'da kanalım olan, daha çok redstone üzerinde çalışmalar yapan, sosyal alemde android,xbox,minecraft başta olmak üzere paylaşımlar yapan biriyim.Tanıtta bilelim
Abi hayatının özeti...
Adamın hayatı buForumda ''Haritalar'' kızmında çeşitli map'lar paylaşan ve youtube'da kanalım olan, daha çok redstone üzerinde çalışmalar yapan, sosyal alemde android,xbox,minecraft başta olmak üzere paylaşımlar yapan biriyim.