Beni Tanımayanlar varmış .s

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi olmaz olur mu, süper süper. Geleceğin sektörü bilişimdir. Bilg.müh. şu zamanın ve geleceğin en popüler meslek dalı gençler. En öncelikli tercihleriniz olsun. Sevgiler..

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bize Çin li hoca giriyo hic bisi anlamiyoz :D ben 1 yil hazirlik okudum. Hangi üniversite? Ben iü deyim.
Ya daha 6.sınıftayız :D Bırak ergenliğimizi yaşayak anlatma bunları :D Aslında hedefin bilgisayar oyunları üretmek hayal gücüm süper süper oyunlarım var (fikir) ama hangi meslek bilgisayar oyunu yapar bilmiyorum oyuzden şimdilik kararım bilgisayar mühendisi :p :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
3 yaşında kendini jiletliyomuşsun :D : DDDDDDDDDDDD asdasd sesli güldüm valla :D yanlış anlama ama 3 yaşındaki çocuk böyle yaparsa halka olan şudirki:
Ha Ha Ha

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
E ozaman bilgisayar mühendisinin bölümleri vardır hangi bölğm? Programci diye bir bölğm ismi yoktur her hal?
Bilgisayar mühendisi neyden mevzun olduğuna bağlı benim hatırladıklarım veri tabanı programcılığı web tasarımı ve ağ işletmeliğiydi galiba ama şimdi tam hatırlamıyorum, oyun için ya kendi oyun motorunu üretirsin yada hazır motorları kullanırsın.
Orda ne öğrettiklerine gelirsek bizim lisede csharp ve vb studio öğretiyorlar muhtemelen heryerde aynıdır.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler işiniz yoksa şu makine mühendisliğinide bir araştırırmısınız.. 3 yıl sonra üniversiteye geçiş yapacam da bi öğreneyim nedir ne değildir .. ben araştırırdımda üşeniyorum :D