Benimle Minecraft Oynarmısın

PigesMine

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
12 yaşındayım minecraft hayatım canım çok sıkılıyo benim le oynuyacak biri varmı istersen youtbe kanalıma video çekip koyabiliriz ama

Lütfen İsteyenler YOrum atsın :) :) :) :)[DOUBLEPOST=1408389782,1408389743][/DOUBLEPOST]Olan Özelden Yazsın Skype Adresimi Vereceğim :)

Turk0rdusu

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bn 10 yasındayım mc mod kullanmıyorum mc'yi bozduuunu düşünüyorum Pre Değilim Ama Mc'ile İlgili Çok Şey Biliyorum... Skype Var Hamachi Var Mikrofon Kulaklık Cart Curt Her Şey Var... Kızım Haberin Olsun.:alay: Oynarsan Eklersin Skype : Leyla_Craft
Hamachi: BizMinerlarToplandık
Şifre : 123
:creeper::notch::domuz::koyun::iskelet::örümcek::zombi::kitaplık::yaprak::odun::log::ecehver::çerçeve::lav::VV::fırın::cam::altın::ekask::kgül::sgül::çtaş::çakmak::demir::demir::alay::alay::alay::alay:

PiaNa1453

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
12 yaşımdayım canım sıkılıyo survivalde önume çıkm (o anlamda değil iyiyimdir anlamında dedim :D))

ayberk205

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
12 yaşındayım ayberk205 skype ve aynı zamanda piana ,örümcekoyuncu(wtf) sizde gelin oynayalım

Minedragon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
12 yaşındayım oynarız skpe:mustafa.kaya458

Alpkor34

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bende oynayabilirim
10 yaşındayım

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
14 yaşındayım istersen bir ara skype varsa konuşabiliriz.

Maxloon303

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Size Arkadaşlık İsteği Attım Ama Kabul Etmemişsin Edersen Sevinirim ^.^

Korkusuzoyuncu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
13 yaşındayım 6 yıldır minecraft oynuyorum kardeşim hamachıme katıl oynamak ıstersen ag ad: TheVanossGaming şifre 123 baskalarıda gelebılır oynamak ısteyen