KinggCraft
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Spawn
Arena SChematic'tir
Hammadde
VipHammadde
Bosslar
Lapis
Arsalar
Orman
Son düzenleme:
Neden Böyle Bir Yorum Yaptınızki Nedenini Anlamadım Axitr Sunucuları Gayet İyi'dir. Bazı Kötülemeler Yapıyorlar Ancak Çok İyi Bir Bilişim Şirketi.[DOUBLEPOST=1409514058,1409418051][/DOUBLEPOST]güncelAxiTR'li sunucular hala yaşıyormu ??
Çok Doğru Söylüyorsun Kardeşim Girenlerde Alım Varmı Diyor Yok Diyoruz Çıkıyorlar.[DOUBLEPOST=1409564466,1409563454][/DOUBLEPOST]Alım Yok diye sunucuya Girmeyenlere "abi" Denir.
Şuanlık Alım Sadece Reklamcı Vardır.alım varmı ?
İşte Bu Yüzden Açtığım Sunucular 7 GünlükÇok Doğru Söylüyorsun Kardeşim Girenlerde Alım Varmı Diyor Yok Diyoruz Çıkıyorlar.[DOUBLEPOST=1409564466,1409563454][/DOUBLEPOST]
Şuanlık Alım Sadece Reklamcı Vardır.
Otamatik Mesaj Fayda Etmiyorki Gene Soruyolar Gene.İşte Bu Yüzden Açtığım Sunucular 7 Günlük
OtomatikMesaja Yazıyorum Yine Soruyorlar.
Çok Doğru Söylüyorsun Kardeşim Ve Yorumun İçin Teşekkürler.Server Cidden Güzel Ve Zevkli Konuyuda Oldukça Beğendim Zevk Alabilicegimiz Bir Server Tabi Dediginiz Gibi Alım Varmı Diyen Sonra Yok Diyince Çıkan abiler Olmasa Daha İyi Olacak......
Önemli Deyil Her Zaman SASDADSAÇok Doğru Söylüyorsun Kardeşim Ve Yorumun İçin Teşekkürler.
Sana Katılıyorum Kardeşim.Otamatik Mesaj Fayda Etmiyorki Gene Soruyolar Gene.
Server Yakında Hub Olucak.Sana Katılıyorum Kardeşim.
Ozaman Güzel OlacakServer Yakında Hub Olucak.