Beyler Admin veya puliginer ariyorsanız içeri

salihacan0101

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar ben 7 yerde admin oldum tecrübliyim 4 yildir minecraft oynuyorum simetrige herzaman dikkat ederim world editi %90 biliyorum .....

Arkadaslar puliginerde ola bilirim birçok puligini biliyorum kendim yaptıgım bir puligin paketi var ......

5 yerde puligci oldum....

===================
İyi Oyunlar

kurtadammg2

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
yakın zamad açacagım servere gelebilirsin yarın açmayı planlıyorum eskiden açtım ve aynı adla açacagım geçen yakaladıgımız başarının iki katını yakalamak için pluginer lazım ama zor bulunuyor gelirsen sevinirim

AdanalımıKiBu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açıckasan serverinede bana yetkili alsana hangi yetkili eksikse baya bi komut biliorm 5 admin 3 builder2 mod 5 kurucu oldum

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
En az yetkili ben oldum galiba .s
Ben 2 kurucu, %15 world edit, hiç plugin paketi de yapmadım. Oha utandım kendimden.

HanelerMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardesim skype ekle Mehmet Salih Açan
yanliz serverde puliginer varmi
puliginer yoksa ben ola ilirim
olum sen misin gerçekten ben alper adminlik milletvekili olmaktan zordur bir set hatası yaptınmı iş biter öle adminim deme bence bir de sw bulamayıp mc türkte reklam mı verdin burası sunucu yetkili alımları yeri git yetki için dilenme yerine ( şaka yapıyom ) :D + bence böle konular mantıksız ....... arayan içeri burada alım yapanlar konuşuyo alınmak isteyenler değil alınacaksan serverime ........ yetkililer lazım yazan konuya cevap yaz birde sen bana şöle diyodun '' biz senin gibi sw kurmayı bikmeyen bebeler değiliz '' sen bilseydin sw kurup oynardın

Selcuk Kılıç

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardesim acil pluginer lazim viplerle ilgili sorunum var cok acil gelmen gerek son kişisin

Skype . Justone23

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim acil puluginer e ihtiyacım var sen çok tecrübliymişsin öyle dediler :D