Beyler Bana direk Dosya Atarmısınız ?

kelej23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Demek istediğim şu pluginsli warplı haritalı /warp arsa Arsada satış olucak. /warp market gibi komutlu Bi Bukkit Server Dosyası varmı ? benmi bulamıyorum. Siz bana atın ben kendime göre düzenlerim..

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu istediğiniz essentials. Neredeyse tüm paketlerde var...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
yok artık; yani groupmanager i ayarlı , mapi hazır istiyeni görmüştüm ama direk çak çalıştır server isteyeni hiç görmemiştim. Ama bende hazır bir server var paypalım a 10 tl gönder veriyim :D

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok artık; yani groupmanager i ayarlı , mapi hazır istiyeni görmüştüm ama direk çak çalıştır server isteyeni hiç görmemiştim. Ama bende hazır bir server var paypalım a 10 tl gönder veriyim :D
Millete öğretmek yerine para kazanmaya'mı çalışıyorsun? İnsanlık ölmüş artık. Böyle insanlar var. Kardeşim öğrettin diyelim. Öldün'mü?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Millete öğretmek yerine para kazanmaya'mı çalışıyorsun? İnsanlık ölmüş artık. Böyle insanlar var. Kardeşim öğrettin diyelim. Öldün'mü?

Gördüğün üzere sonunda [:D] var yani bunda ciddi değilim demek ve sen benim 380 küsür mesajımın yaklaşık 350 sinin yardım mesajları olduğunu bilmeden konuşuyorsun ve birde özel mesajdan yardım ettiklerimde var ama onları saymıyorm yani sus derim bana kimse yardım etmiyor diyemez. Ayrıca bizden nasıl yapılacağını öğretmememizi istememiş bizden direk server dosayasını istemiş.

kral33

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o zaman ogretin hocam ben serveri açtım fakat su anda server hardcorede ve çapraz wg nasıl yapılıyor

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konunun yeri burası değildir. Sunucu desteğe açın şu konuları!