Beyler Ben Bir Acemiyim Ve Birkaç Basit Sorum Var (Size Göre Basit Tabii)

MyMens

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler ben minecraft 1 aydır oynuyorum. Bağımlısıyım. Birçok eklenti ekledim. Skin yapmaya falan öğrendim ama bilmediğim çok şey var. Mesela:
-Kendi adamımıza nasıl bakıyoruz (önden veya arkadan)
-Car mod indirdim ama kömür koyamıyorum. Nasıl olacak?
-Spawner koyduğum zaman bu hep pig basıyor ve ortada pig gözüküyor. Bunu creeper filan yapıcam nasıl oluyor?

Şu anda aklımda sadece bunlar var.
Bir de ben 1.3.2 de oynuyorum. LB Photo Realism 256x256 indirmek istiyorum ama bulamadım. Lütfen yardım edin. Birde train mod ve minecolony mod indirmeme yardım ederseniz çok sevinirim.
Bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum.

dia123456

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kasmasının sebebeni ekran karti yanı pcden kaynaklaniyor carmod zaten gezmek ve hizli gitmek icin bir şeyler taşimak istersen tren yap :)

Furkanipek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardesim adamına bakman için f5 e bas ve önden bakmak için yine f5 düzeltmek içinde ve lb photo realism için de bu :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
spawner ve dier modununun hatasını bilmiorum ::)

MyMens

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama çmadı benimki 1.3.2 tekrar hatırlatıyorum olmadı
kardesim adamına bakman için f5 e bas ve önden bakmak için yine f5 düzeltmek içinde ve lb photo realism için de bu :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
spawner ve dier modununun hatasını bilmiorum ::)

kardeşim bak benimki 1.3.2 texture pack dosyasına winrar şeklinde koydum. oyundada gözüktü fakat basınca olmuyor

MyMens

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer donuyorsa optifine modu yükle olur :)
hayır donmuyo mesela benim bulduğum ama sevmediğim bir textrepeckt var ona giriyorum geliyo, sonra senin verdiine basıyom sonra minecraft ın orjinaline dönüo yani benimkine uygun deil biliyorssan 128-64-32 falan da olabilir. bende 64 var. su redstone kayasının üzerinde gözüküyor. ama hatasız bulursan baya sevinirim

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Beyler ben minecraft 1 aydır oynuyorum. Bağımlısıyım. Birçok eklenti ekledim. Skin yapmaya falan öğrendim ama bilmediğim çok şey var. Mesela:
-Kendi adamımıza nasıl bakıyoruz (önden veya arkadan)
-Car mod indirdim ama kömür koyamıyorum. Nasıl olacak?
-Spawner koyduğum zaman bu hep pig basıyor ve ortada pig gözüküyor. Bunu creeper filan yapıcam nasıl oluyor?

Şu anda aklımda sadece bunlar var.
Bir de ben 1.3.2 de oynuyorum. LB Photo Realism 256x256 indirmek istiyorum ama bulamadım. Lütfen yardım edin. Birde train mod ve minecolony mod indirmeme yardım ederseniz çok sevinirim.
Bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum.

-
1.Sorunun Cevabı , F4 Veya F5 İle Çalışması Gerekiyordur, Ordan Karakterini Görebilirsin
2.O moddan kaynaklanan bir sorundur cevabını bulamam
3.Pig spawner(52) koyiyorsundur , onu değiştirmenin yolu tek Multiplayer serverlerde Esential plugini ile koyunca ./spawner creeper yazinca ona dönüşür ve karranlıkta spanwlar fakat domuz döner ama creeper spawnlanır .
Singleda bir mod vardi NotEnoughtİtemdi onu yükle onda spawnerlar var diye >HATIRLIYORUM< Yardımım Dokunduys aNe Mutlu Bana !

MyMens

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hmm resmi atsan bir zahmet anlayamadım şimdi ?

2 resim koydum kardeşim bende böyle oluyor. redstone ve toprak üzerinde hatalar var. Ateş yaktığımda gözükmüyor. Cehennem portalı açık olup olmadığı gözükmüyor. Su ve lav gözükmüyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    204.1 KB · Görüntüleme: 436
  • Adsız23.png
    Adsız23.png
    417.7 KB · Görüntüleme: 431

ooooo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bendede öyle oluyor neden anlamadım 32,64,128,256, hatta 512 biti bile denedim(512 bit 10 sn sonra kaldırmadı çöktü :D).Ama çalışmıyor aynı seninki gibi oluyor.