Beyler Benle Adam Gibi Survival Server Kuracak Varmı (Axitr'den) ? Yaş : 14(Benim)

SabanSemz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Benle Adam Gibi Server Kuracak Birisini Arıyorum,
Ben Build Yaparım Pluginlerden Anlasada Olur Anlamasada Serverle Baş Edebilecek Birisi Lazım Birde (Para Olaylarını Sıkıntı Etmicek , Fazla Değil "En Çok 25 "En Çok")
Katılmak İçin Yoruma;
Adım :
Soyadım:
Para Olaylarını Sıkıntı Etmiyeceğim , Yapabilirim
Şeklinde Yazarsa Başlamış Oluruz.
Ben Skypemi Vermicem Direk Katılanları Eklicem.
3-4 Kişi Olsada Olur.
İyi Günler...
(Mapı Yapıyorum)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.
Olması gereken yer Yetkili alımı olması lazımdı herhalde.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açacaksın ve sunucuna para verecek biri arıyorsun.tabii ki de yetkili alımı olması lazımdı.Veya sunucularla ilgili bir sub-forum.
Hemen minecraft genel'in içine bakıp buraya konu açma.Yanlış değilse değiştirmezler yanlışsa da değiştirirler.Ben sadece yorumumu söyledim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum beni yanlış anlama ama;
14 yaş server kurmak için çok küçük bir yaş. Kursanda Türkiye'deki standart "lapisli fekşın"lardan bir farkı olacağını sanmıyorum. Hem minecraft serveri kurmak yorucu bir iştir. Hemde verdiğin emeklerin karşılığını büyük ihtimalle alamıyacaksın. Bence bu server işinden vazgeç. Git dışarda bi işyerine çırak olarak gir, daha çok para kazanırsın. İnan bana. Ha illa ben server kuracam diyorsan; önümüzdeki 2 yıl boyunca java öğren. O zamana kadar işinde ciddi olan büyük server sahipleri ile mutlaka karşılaşırsın zaten. Kim bilir belkide aklımızdaki standart sunucuları yıkacak derecede iyi pluginler yapar, ve çok kaliteli bir server yöneticisi olursun...
Ama 14 yaşında kimse seninle ortak olmaz.
DarkSun yeni mi katıldın?
Yeni katıldıysan h.g forumda iyi geçin.
Dediklerinde de haklısın,bide şu lapis lazuli olan faction sunucularını açarak ne kazandıklarını anlamıyorum,amacınız para kazanmak değilse boşu boşuna paranızı harcayıp o zevki neden tatmak istiyorsunuz?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Görsellere Aksi Tere yazdım bu çıktı

O deilde adam tereyağından inek yapmış, fiyatından haberi yok galiba