Beyler Bi Bakın

raqaL

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler İntro yapmasını Bilen Varmı Çok Lazım Yeni Youtube Channel Açtım Oyun videolar Çekicem Minecrafttan Başlıcam En Güncel Oyunların Videolarını Çekicem ama İntro Lazım Bana Yapmasını Bilen Varsa Bana Ulaşabilirmi?

g3n3t1c_err0r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Movie Maker'dan yapabilirsin. Nasıl yapacağını anlatan videolar var. Google Amca'ya sor o bulur sana anlatım videolarını.

g3n3t1c_err0r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama türkçe yazınca bulamazsan ingilizcesini dene.

Al sana bir video buldum izle, anlatıyo sana:

g3n3t1c_err0r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta ''Beyler'' ifadesi yerine, ''Arkadaşlar'' ifadesini kullansaydınız daha iyi olurdu.

Evet doğru. Her neyse ondan zarar gelmez. raqaL, verdiğim videoyu izle. İşine yararsa mutlu olurum ama yaramazsa ingilizce halinde yazarak "How to create minecraft intro?" diye yaz googleye. Her türlü çıkar. İyi geceler. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta ''Beyler'' ifadesi yerine, ''Arkadaşlar'' ifadesini kullansaydınız daha iyi olurdu.
Aynı Cümleyi söylemek için sayfanın alt kısımlarına doğru bir yolculuğa çıkmıştım ki sen söylemişsin :D
Ne biliyosun belki bayanlar da var yani forumda. Onlar minecraft oynayamaz mı :D

Bu arada Youtube'daki (yeni açılan konu açarak reklamlarını yaptıkları kanallar) kanalların çoğu intro'yu Sony Vegas Pro 10 ile yapıyor tabi bunları hazır template olarak alıp sadece kanal adı yazıyorlar gram emek yok yani uğraşmıyorlar bence çok yapmıştım bir aralar kuzanim çok anlar bu işlerden de ben yabancıyım :D

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı Cümleyi söylemek için sayfanın alt kısımlarına doğru bir yolculuğa çıkmıştım ki sen söylemişsin :D
Ne biliyosun belki bayanlar da var yani forumda. Onlar minecraft oynayamaz mı :D

Bu arada Youtube'daki (yeni açılan konu açarak reklamlarını yaptıkları kanallar) kanalların çoğu intro'yu Sony Vegas Pro 10 ile yapıyor tabi bunları hazır template olarak alıp sadece kanal adı yazıyorlar gram emek yok yani uğraşmıyorlar bence çok yapmıştım bir aralar kuzanim çok anlar bu işlerden de ben yabancıyım :D
Benim kuzanim bilmiyor maalesef. :D