Beyler bir yardım edin!!!!

Semele

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben swme snowtiger ın plugin paketini yükledim ama 2 tane oluştu daha doğrusu ben istiyorum bunaları

ben 100 sn yeye bir çıkan yazıyı jallettim ama gözükmüyor bide birden fazla eklemek isityorum!!!!

bide admilerin başında admin yazmasını istiyorum onu nasıl yapıcam bir yardım edin beyler ben nasil yapicam bunu bide başkalarındada modaratör yazmasını istiyorum onu nasıl yağpıcam yardım edin beyler pls!!!!!!!!!!!!!!

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Okudum ama ilk sorunundan bir şey anlamadım düzgün bi şekilde anlatsan hata alıyosun sanırım bi fotograf falan atsan iyi olurdu ikinci sorununla ilgili prefix (önad) destekli bi plugin indirmelisin eğer permissions pluginin yoksa groupmanageri'i indir ordan ayarlanabiliyor.Konularımda bulabilirsin.Eğer prefix pluginin varsa ama nasıl kullanacağını bilmiyorsan ismini yaz pluginin yardımcı olayım.

Semele

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben onu buldum Admin yazıyo Moderator da moderator yazıyo ama Buildercıyı yapamıyorum pex user XXXX group set Builder

bunu yazınca adam yazı yazamıy biryeri kıramıyo bunun sorunuda builder grubunu kurmam gerekiyormuş bu grubu kuramıyorum bana bu konuda yardım edersen mutlu olurum tw var seni skype ekliyorum imzanda yazıyo