Beyler Bu Ne :/

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler survivalda oynuyordum karşıma bu çıktı yemin ederim ben yapmadım içinde spawner falan mı var bi söyleyin ona göre giricem
(Resimler creativede çekilmiştir.)

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşağısında 3 haneden oluşan pistonlu küçük şifre sitemi vardır. Şifreyi doğru girdiğinizde aşağı inerken kullandığınız merdivenlerin solunda bir yer açılır ve sandık çıkar. Merdivenden inince sağa dönerseniz biraz ilerlediğinizde dikkat ederseniz yerde ip vardır. Oradan geçerseniz fırlatıcıdan ok yersiniz. İkinci ipten de geçerseniz 2. bi oku yemiş olursunuz.

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşağısında 3 haneden oluşan pistonlu küçük şifre sitemi vardır. Şifreyi doğru girdiğinizde aşağı inerken kullandığınız merdivenlerin solunda bir yer açılır ve sandık çıkar. Merdivenden inince sağa dönerseniz biraz ilerlediğinizde dikkat ederseniz yerde ip vardır. Oradan geçerseniz fırlatıcıdan ok yersiniz. İkinci ipten de geçerseniz 2. bi oku yemiş olursunuz.

Aynen dediklerin başıma geldi ödüm koptu ama aksiyon bekliyodum hiçbişe olmadı :(

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bunu dün girdim chestin içinde sadece 3 ekmek çıktı bi de demir külçesi:kızgın: