hakannnnnnnn
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
terminale node . yazdığım hade bot açılmıyor hiçbir hata da yok hiçbir tepkide yok bot hala çevrimdışı token girdiğim halde hala çalışmıyor node js indirdim
index yerine main dosyanız ne ise onu yazın ama sonunda mutlaka .js olsunnode index.js
hayır buraya da gelme olmaz hayır HAYIRDiscord botu yapmak için JavaScript bilmeden Node.js kullanmaya çalışmak yerine Python öğrenip discord.py kütüphanesini kullanabilir veya kodlama gerektirmeyen bot oluşturma araçlarını kullanabilirsin.
JavaScript ve Node.js öğrenmek de bir seçenek ancak yalnızca Discord botu geliştirmek için JavaScript öğrenmek mantıklı değil.
Sadece iyi öneriler veriyorum.hayır buraya da gelme olmaz hayır HAYIR
npm install yaz proje klasöründeError: Cannot find module 'C:\Users\1PC\Desktop\fluffy-puffy-echinodon-2021-04-15_205847\bot.js' at Function.Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:880:15) at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:725:27) at Function.executeUserEntryPoint [as runMain] (internal/modules/run_main.js:72:12) at internal/main/run_main_module.js:17:47 { code: 'MODULE_NOT_FOUND', requireStack: []
böyle bi hata alıyorum şimdide niye biliyormusunuz