BEYLER YARDIM EDİN LA :(

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
4 GÜNDÜR MİNECRAFT AÇILMIYOR ŞU ŞEKİL TIKLIYORUM YAZI ÇIKIYO UPDATE FELAN FİLAN DİYOR AMA ONLAR KAPANIYO AÇILMIYO LA ALLAHINI SEVEN SÖYLESİN SIKINTIDAN ÖLCEM :(

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TeamExreme Mi? .minecraft sil. olsun bitsin :D

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaw saçmalama olum düzgün bişi söyleyin la :( ne yapmak lazım ne yapmak lazımsa onu yapayım :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
.minecraft sil diyorum saçmalama diyosun..

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ozaman Olum Git Mc de Hayırlısı Başka Oyunlarda Görüşmek Üzere[şaka lan şaka :D]
@Schaffer79 bi baksun ona söyle. :D bide @KadirBerk

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oooooo minecraft alırım bi dal hadi la bekliyorum allahını seven teknik servis atsın üzerime minecrafta giremiyom :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
tam hatayı atar mısın. update filan diyop kapanıyo demekle bir şey anlayamadım da

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş bak anlatayım minecrafta tıklıyorum ilk minecraft logosu yazısıı artık her ne deniyorsa ekranın ortasında beliriyor bekliyorum açılsın diye sonra updating launcher çıkıyo sonra oda kapanıyo bir şey açılmıyo yani kısacası minecraft açılmadan kapanıyo çözüm çoğu yerde bu hatayı alan arkadaşlar var ama çözüm yok

Bthn109

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcheri tekrar değiştirmeyi dene güncelle yap olum işte güncelledikden sonra .minecraft ı sil tekrar kur launcherden birsürü sebebi olabilir. herhangi bi program sorun yaratıyo olabilir java sürümün sorun çıkarıyo olabilir minecraft ın birsürü saçma sapan sorunu var java dan veya launcherden kaynaklı bilemeyiz ki her birini birsürü java kodları var ayarlaman gereken çeşitli sorunlarda yada 32 bitse hem 32 hem 64 bit javayı kur birsürü sayamıcağım kadar sorunu var

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
vay canına la ben daha minecraftda zombiden korkan adamım bana nediyor :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
KeiNett indir. Premium olduğum için bu crack launcherlerle ilgili pek bilgim yok.

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler şimdi benim ki orj deil özgür bilmem neyden indirdim orj alsam düzelirmi çoğu kişi nette korsan oldugundan yazmış

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
beyler şimdi benim ki orj deil özgür bilmem neyden indirdim orj alsam düzelirmi çoğu kişi nette korsan oldugundan yazmış
çok büyük bir olasılıkla düzelir. Ha orj alınca + olarak mcsg, mineplex tarzı orj. özel serverlere girebilieceksin

MaRKaJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben anlamam düzelirse alırım arkadaşlarla oynuyom zaten mine cart curt bilmem bilmediğim şeyleri söylemeyin bana :D