Anakart için 200 işlemci için 200 ekran kartı için 100 ( Baya düşük ama uygun bulabilirim diye planlıyorum )Selamlar bütçene bağlı hepsi.![]()
Arkadaş öneri demiş adam en pahalı iki kartı önermiş tebrikler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dalgamı geçiyorsun ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tabi ki hayır . En iyilerini gösterdim . Senin için araştırıyorum .Dalgamı geçiyorsun ?
Sen bana ucuz ve kaliteli parçaların linkini atarmsn rica etsem ?Arkadaş öneri demiş adam en pahalı iki kartı önermiş tebrikler.
Ekran kartına ayırdığın bütçe fazla az.
O fiyata sorun yaşarsın dostum.
Dostum donanım ile alakan yoksa önerme.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Pentium G3258 veya 7770K tarzı bir bir APU çözüm.
Pentium efsaneyken sen daha annenin karnında duruyordun kuzum.Bi apu bi anakart bir de fan yeter canum. Tabii elinde RAM var kabul ederek :'( bu arada pentium kraldir canum efsanedur. İstediği kadar kalitesiz, berbat olsun :'(
Sadece bu ikisini alsam Minecraft ve LOL sabit 60 fps olurmu ? ( 4 GB RAM )[DOUBLEPOST=1417715191,1417714996][/DOUBLEPOST]ASUS A55 BM-E Anakart ve Radeon HD 4850 ekran kartı alsam PC hızlanırmı ? Verimlilik artarmı ? Oyunlarda...Bi apu bi anakart bir de fan yeter canum. Tabii elinde RAM var kabul ederek :'( bu arada pentium kraldir canum efsanedur. İstediği kadar kalitesiz, berbat olsun :'(
Ben teknozurtcu değelim bayim. İstediği kadar kötü olsun zamanında efsaneydi o işlemciler :'(Pentium efsaneyken sen daha annenin karnında duruyordun kuzum.
Efsane demeyin bana şurada.
Neymiş efendim 4670K ile kapışıyormuş.
"Yav he he"
Bayağı bayağı olur canum. Ayarlarda biraz değişikliğe gitmen belki gerekebilir ama gayet iyi ekran kartı (performans olarak iyi, oysa kart bayağı eski) ben 3450 ile en düşükte 70 fps gördüm lol üzerinde. Yeter de artar bile bu :'( ama minecraft î bilemem.Sadece bu ikisini alsam Minecraft ve LOL sabit 60 fps olurmu ? ( 4 GB RAM )[DOUBLEPOST=1417715191,1417714996][/DOUBLEPOST]ASUS A55 BM-E Anakart ve Radeon HD 4850 ekran kartı alsam PC hızlanırmı ? Verimlilik artarmı ? Oyunlarda...
NOT : İşlemci İntel Pentinum
@Alps @KadirBerk
Sentetik testlerde kapışıyor olabilir fakat, gerçek hayat testlerinde sizinde düşündüğünüz gibi yaklaşamıyor bile 4670k'ya. Donanım bilginizi taktir ettim, iyi forumlar.Pentium efsaneyken sen daha annenin karnında duruyordun kuzum.
Efsane demeyin bana şurada.
Neymiş efendim 4670K ile kapışıyormuş.
"Yav he he"