Bilgisayar Parçaları [ Yardım ]

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim masaüstü bilgisayarım var. Ancak ağır çalışyor. Bunun ana kartını, işlemcisini ve ekran kartını değiştireceğim. Minecraft ve LOL sabit 60
FPS de oynamak için: Uygun fiyata anakart, işlemci ve ekran kartı önerirmisiniz ?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dostum donanım ile alakan yoksa önerme.
Hepsi rezalet beş para etmez kartlar.[DOUBLEPOST=1417712336,1417711980][/DOUBLEPOST]
Sen bana ucuz ve kaliteli parçaların linkini atarmsn rica etsem ? :)
@Alps
Pentium G3258 veya 7770K tarzı bir bir APU çözüm.
HD7750 veya 7770 alabilirsin.
Ama benim önerim APU sistem alman olacaktır.
Çünkü ileride ekran kartı takabilirsin 3258'i öneren Teknozürtçüler bir cacık bilmiyor onları takma.
Q6600'den iyiymiş hatta OC ile 4670K ile kapışıyormuş.
Hepsi cahil.
Bütçe çok azsa alabilirsin ama ben APU'yu öneririm bu bütçeye.
Hatta ; ASUS A55 BM-E ve A10 7770K al.
İleride birde GPU takarsın aynen devam.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bi apu bi anakart bir de fan yeter canum. Tabii elinde RAM var kabul ederek :'( bu arada pentium kraldir canum efsanedur. İstediği kadar kalitesiz, berbat olsun :'(

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bi apu bi anakart bir de fan yeter canum. Tabii elinde RAM var kabul ederek :'( bu arada pentium kraldir canum efsanedur. İstediği kadar kalitesiz, berbat olsun :'(
Sadece bu ikisini alsam Minecraft ve LOL sabit 60 fps olurmu ? ( 4 GB RAM )[DOUBLEPOST=1417715191,1417714996][/DOUBLEPOST]ASUS A55 BM-E Anakart ve Radeon HD 4850 ekran kartı alsam PC hızlanırmı ? Verimlilik artarmı ? Oyunlarda...

NOT : İşlemci İntel Pentinum

@Alps @KadirBerk

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Pentium efsaneyken sen daha annenin karnında duruyordun kuzum. :D
Efsane demeyin bana şurada.
Neymiş efendim 4670K ile kapışıyormuş.
"Yav he he"
Ben teknozurtcu değelim bayim. İstediği kadar kötü olsun zamanında efsaneydi o işlemciler :'(
Sadece bu ikisini alsam Minecraft ve LOL sabit 60 fps olurmu ? ( 4 GB RAM )[DOUBLEPOST=1417715191,1417714996][/DOUBLEPOST]ASUS A55 BM-E Anakart ve Radeon HD 4850 ekran kartı alsam PC hızlanırmı ? Verimlilik artarmı ? Oyunlarda...

NOT : İşlemci İntel Pentinum

@Alps @KadirBerk
Bayağı bayağı olur canum. Ayarlarda biraz değişikliğe gitmen belki gerekebilir ama gayet iyi ekran kartı (performans olarak iyi, oysa kart bayağı eski) ben 3450 ile en düşükte 70 fps gördüm lol üzerinde. Yeter de artar bile bu :'( ama minecraft î bilemem.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pentium efsaneyken sen daha annenin karnında duruyordun kuzum. :D
Efsane demeyin bana şurada.
Neymiş efendim 4670K ile kapışıyormuş.
"Yav he he"
Sentetik testlerde kapışıyor olabilir fakat, gerçek hayat testlerinde sizinde düşündüğünüz gibi yaklaşamıyor bile 4670k'ya. Donanım bilginizi taktir ettim, iyi forumlar.