Bilinçli Düşünün

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Bu Gün " Herobrine " Adında Konuşacağız Herobrine Dediğimiz Bir Mobdur Bu Mob Genellikle Beta Sürümünü İndirirseniz Görüceksiniz.Mod Kurmakla Uğraşmayınız Gidin Beta Sürümünün Fullunu İndirin Ve Herobrine İle Korkunç Bir Oyun Oynayın Genellikle Adamlar Mod Yüklüyüp Silmeyi Unutmuyorlar Ve Oyun Oynadıkları Zaman bu Forumda Şöyle Mesajlar Geliyor.

Herobrine Gördüm Gerçek Yalan Değil Oynuyordum ....

Benzer Yazılar Gelicektir Lütfen Arkadaşlar Bilinçli Düşünün Sadece Siz Görmüş Olamassınız Herkes Herobrine Görseydi Ben Dahil Ozaman Oyunda Olduğunu Anlardık Ama Biliyoruz ki -11 yaşından küçük olan çocuklar foruma gelip forumun tadını , eğlencesini bozuyorlar lütfen kardeşiniz varsa ona bilinçli düşünmeyi öğretiniz asla yalan söylemi öğretmeyiniz.

İyi Günler!!!.

CannibalBear-(Genc)

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaş gören görsün görmeyen görmesin şu grafik bakımından aciz oyunda bile korkacaksanız oynamayın bunu söyleyenler dediğin gibi 10 yaş ve civarı küçüklerimiz bunu da küçük olmalarına verelim artık . O çığlıklardan filan korkuyorlarmış güldürmeyin ALLAH aşkına :)) Yok ne imiş Notch üzülüyorum demiş filan eğer biraz İngilizce biliyorsanız o attığı tweet 'de oyunu satın almadığı için üzüldüğünü belirtiyor adam haklı sen oyun yapıyorsun satılması için ve crack'le oynuyorlar adam satılmadığı için üzülüyor bu kadar basit bunu Herobrine' na bağlayan küçüklerimiz beni gerçekten güldürüyorlar neyse bu Herobrine konusunun kapanması umuduyla Herkese İyi forumlar .

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaş gören görsün görmeyen görmesin şu grafik bakımından aciz oyunda bile korkacaksanız oynamayın bunu söyleyenler dediğin gibi 10 yaş ve civarı küçüklerimiz bunu da küçük olmalarına verelim artık . O çığlıklardan filan korkuyorlarmış güldürmeyin ALLAH aşkına :)) Yok ne imiş Notch üzülüyorum demiş filan eğer biraz İngilizce biliyorsanız o attığı tweet 'de oyunu satın almadığı için üzüldüğünü belirtiyor adam haklı sen oyun yapıyorsun satılması için ve crack'le oynuyorlar adam satılmadığı için üzülüyor bu kadar basit bunu Herobrine' na bağlayan küçüklerimiz beni gerçekten güldürüyorlar neyse bu Herobrine konusunun kapanması umuduyla Herkese İyi forumlar .

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
haklısın kardeş bu forumda çocuklar var bi çocuklar başka sesler duyuyorlar hayvanları karıştırıyorlar enderman görüp herobrine diyip korkuyolar hemen forumda paylaşıyorlar

öncelikle gerçektendemi herobrine diye minecraft klasörünü minecraft bida oynuyup karar vermesi gerekir.

KONU KAPANIRSA SEVİNİRİM.