Merhaba Bu Gün " Herobrine " Adında Konuşacağız Herobrine Dediğimiz Bir Mobdur Bu Mob Genellikle Beta Sürümünü İndirirseniz Görüceksiniz.Mod Kurmakla Uğraşmayınız Gidin Beta Sürümünün Fullunu İndirin Ve Herobrine İle Korkunç Bir Oyun Oynayın Genellikle Adamlar Mod Yüklüyüp Silmeyi Unutmuyorlar Ve Oyun Oynadıkları Zaman bu Forumda Şöyle Mesajlar Geliyor.
Herobrine Gördüm Gerçek Yalan Değil Oynuyordum ....
Benzer Yazılar Gelicektir Lütfen Arkadaşlar Bilinçli Düşünün Sadece Siz Görmüş Olamassınız Herkes Herobrine Görseydi Ben Dahil Ozaman Oyunda Olduğunu Anlardık Ama Biliyoruz ki -11 yaşından küçük olan çocuklar foruma gelip forumun tadını , eğlencesini bozuyorlar lütfen kardeşiniz varsa ona bilinçli düşünmeyi öğretiniz asla yalan söylemi öğretmeyiniz.
İyi Günler!!!.
Herobrine Gördüm Gerçek Yalan Değil Oynuyordum ....
Benzer Yazılar Gelicektir Lütfen Arkadaşlar Bilinçli Düşünün Sadece Siz Görmüş Olamassınız Herkes Herobrine Görseydi Ben Dahil Ozaman Oyunda Olduğunu Anlardık Ama Biliyoruz ki -11 yaşından küçük olan çocuklar foruma gelip forumun tadını , eğlencesini bozuyorlar lütfen kardeşiniz varsa ona bilinçli düşünmeyi öğretiniz asla yalan söylemi öğretmeyiniz.
İyi Günler!!!.