FFHD
orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
- En iyi cevaplar
- 21

Billie Eilish
Billie'm le ilgili konu açmadığımı farkettim ve üzüldüm. Evet, bana göre şu anda piyasanın en başarılı ikinci genç şarkıcısı Billie. Birincisi için tıklayın.
Billie ile ilgili nerede doğmuş gibi verileri tabii ki de eklemiyorum. İnternette küçük bir araştırmayla soyunu bulabilirsiniz.
Kendi bestelerini çok genç yaşlarda yazması ve okuması muazzam bir yetenek. Doğuştan şarkıcı, diyebiliriz. Şarkı söylerken farklı bir teknik kullanıyor fakat bu hiç irrite etmiyor. Eden de müzikten anlamıyordur. (lütfen ciddiye almayın, şakaydı.) Şarkıları insana huzur verebiliyor, dinlendirebiliyor bu çok ayrı bir artı. Giyimi ve hareketleri bana çok uyuyor, biraz casual takılmayı seviyor. (bu bilgiyle n'aparsanız bilmiyorum ama ben de rahat giyinmeyi seviyorum.)
Billie ile karşılaştıralacak Türk olarak Aleyna Tilki'yi gösterebiliriz. En azından yaş olarak yakın, şarkı söylemesi gibi konularda on, on beş kat daha iyi, diyebilirim. Billie'yi en çok takdir ettiğim diğer nokta ise "dişiliğini" öne çıkarmaması. Tabii kimseye giyimine karışmıyorum ya da hareketlerine bir şey demiyorum. Fakat hiti biraz düşünce hemen kendini farklı lanse ediyor.
O zaman en sevdiğim şarkılarını şöyle bırakayım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
@AdexTR @Astor @EternalZone @CowboyBebopTR @Swuupie