bilmeden mc in kodlamasıyla oynadım :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
millet ben .minecraft ın içindeki libraries dosyasının içindeki bitane jar dosyasını sildim artık 1.6.4 ye mod yüklüyom 1.6.2 de o mod oluyo :D sizdede oldumu vede sizce bu olay nasıl bişi yani esrarengizmi şaşırtıcımı ne :D

Son düzenleme:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
XXspider_yasinXX (5) Minecraft dosyalarından birini sildi.O artık bir programmer :D

Neyse şaka bir yana 1.6.2 versiyonunda nasıl 1.6.4 çalışıyor?
Libraries in içindeki adını unuttuğum bir jar dosyasını sildim. Artık 1.6.4 e mod yüklüyorum 1.6.2 oluyor örneğin Grafitti, 1.6.2 sürümü yok.Ama yüklüyorum otomatik 1.6.4 oluyor bende 1.6.4 çalışmıyordu o yüzden kodlamayla azcık oynadım 1.6.2 ye her modu yüklüyorum alpha sürümündeki modlar olsa bile :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Libraries in içindeki adını unuttuğum bir jar dosyasını sildim. Artık 1.6.4 e mod yüklüyorum 1.6.2 oluyor örneğin Grafitti, 1.6.2 sürümü yok.Ama yüklüyorum otomatik 1.6.4 oluyor bende 1.6.4 çalışmıyordu o yüzden kodlamayla azcık oynadım 1.6.2 ye her modu yüklüyorum alpha sürümündeki modlar olsa bile :D
Tebrikler , coderlik rankı kazandınız (belki 36 yıl sonra veririm ^^ (çünkü yetkim yok :p ))

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:D emin misin ?
eğer launcher ise dosyalar farklı sürümlerden oluyorsa öyle bir karışıklık oluyor.