ProOyuncu12
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar bazı kişiler klan komutlarını bilmiyorlar yardım amaçlı bir konu açayım dedim.
/F create:Klan Kurmaya Yarar.
/F claim:Klan'ı Korumaya Yarar Klandakilerden Başkası Kıramaz.
/F autoclaim:Otomatikmen Koruma Atar Yürümeniz Yeterli,Bida Aynı Komutu Yazarsanız Kapatabilirsiniz.
/F desc:Klan'a Ait Bir Sözü Eklemek İsterseniz /F desc mesaj şeklinde Yazınız
/F sethome:Klan Evini Yerini Belirler Klana Evine Gitmek İçin Ama Claimli Yere Cekilir /Sethome İle Aynı İşlevdir.
/F home:Klan Evine Gitmek İçindir.
/F map:Diyelim'ki Klan Kurcaksanız /F map yazarak Efrafınızdaki Kurulu Klanları Görebilirsiniz.
/F list:Açılan Tüm Klanları Listeler.
/F who:Klananızdaki Kişileri Açık Kapalı Kişileri Görebilirsiniz,Ayrıca Başka Klanında Aynı Şekil Görebilirsniz /F who isim yazmanız Yeterli.
/F join isim:Klana Katılmak İçindir.
/F invite:Klana Biri Almak İçindir Attığınız Kişide /F join ismi yazması yeterli.
/F power:Klanınızın Gücünü Öğrenmek İçindir Ayrıca,Başka Klanlarada Ayrı Şekilde Bakabilirsiniz.
/F disband:Klan Kapatmaya Yarar.
/F leave:Başka Birinin Klanından Çıkmaya Yarar.
/F mod oyuncu ismi:Oyuncuyu Mod Yapar Modlar'da Claim Atabilir,Klana Adam Alabilir Çıkarabilir vb Şeyler Yapabilibilir Siz Ekleyin.
/F admin oyuncu ismi:Klanı Başkasına Dev Eder.
/F kick:Klandan Adam Atar.
/F enemy:Başka Klanı Düşman Düşman Eder.
/F Ally:Başka Klanı Dost İlan Eder.
Aklımdakiler Yada Önemliler Bu Kadar Umarım İşinize Yaramış Yada Faydalı Olmuştur Dediğim Gibi Bilenleriniz Olabilir Ama Bilmeyen Kardeşlerimiz, Var Reklam Olmasın Ama Bazı Sunucularda Görüyorum.Klana Para Yatırma Vardı Unuttum Kusura Bakmayın Yanlışım Varsa Düzeltin.Yada Eksik Varsa Ekleyin.SAYGILARIMLA YUSUF BOLAT
/F create:Klan Kurmaya Yarar.
/F claim:Klan'ı Korumaya Yarar Klandakilerden Başkası Kıramaz.
/F autoclaim:Otomatikmen Koruma Atar Yürümeniz Yeterli,Bida Aynı Komutu Yazarsanız Kapatabilirsiniz.
/F desc:Klan'a Ait Bir Sözü Eklemek İsterseniz /F desc mesaj şeklinde Yazınız
/F sethome:Klan Evini Yerini Belirler Klana Evine Gitmek İçin Ama Claimli Yere Cekilir /Sethome İle Aynı İşlevdir.
/F home:Klan Evine Gitmek İçindir.
/F map:Diyelim'ki Klan Kurcaksanız /F map yazarak Efrafınızdaki Kurulu Klanları Görebilirsiniz.
/F list:Açılan Tüm Klanları Listeler.
/F who:Klananızdaki Kişileri Açık Kapalı Kişileri Görebilirsiniz,Ayrıca Başka Klanında Aynı Şekil Görebilirsniz /F who isim yazmanız Yeterli.
/F join isim:Klana Katılmak İçindir.
/F invite:Klana Biri Almak İçindir Attığınız Kişide /F join ismi yazması yeterli.
/F power:Klanınızın Gücünü Öğrenmek İçindir Ayrıca,Başka Klanlarada Ayrı Şekilde Bakabilirsiniz.
/F disband:Klan Kapatmaya Yarar.
/F leave:Başka Birinin Klanından Çıkmaya Yarar.
/F mod oyuncu ismi:Oyuncuyu Mod Yapar Modlar'da Claim Atabilir,Klana Adam Alabilir Çıkarabilir vb Şeyler Yapabilibilir Siz Ekleyin.
/F admin oyuncu ismi:Klanı Başkasına Dev Eder.
/F kick:Klandan Adam Atar.
/F enemy:Başka Klanı Düşman Düşman Eder.
/F Ally:Başka Klanı Dost İlan Eder.
Aklımdakiler Yada Önemliler Bu Kadar Umarım İşinize Yaramış Yada Faydalı Olmuştur Dediğim Gibi Bilenleriniz Olabilir Ama Bilmeyen Kardeşlerimiz, Var Reklam Olmasın Ama Bazı Sunucularda Görüyorum.Klana Para Yatırma Vardı Unuttum Kusura Bakmayın Yanlışım Varsa Düzeltin.Yada Eksik Varsa Ekleyin.SAYGILARIMLA YUSUF BOLAT