Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum , kafayı yemek üzereyim .

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
İlk defa böyle bir şey başıma geliyor , ne mi ? Bir kıza karşı ne hissettiğim konusunda en ufak bir fikrim yok. Ne biliyim kimi sorsan hakkında birşeyler derim yok bu yapmacık yok sevecen yok duygusal yok şu yok bu mutlaka birşeyler derim. Ama bu kız hakkında yok yok yok. Kızla olan geçmişimi özetliyim ;

Kızla geçen yıl tanıştım , pek yakın değildik konuşmazdım bile ama içimde adını koyamadığım bir şey vardı ona karşı. Bunu arkadaşlarımdan birine anlattım yayıldı vs kızın kulağına gitti , ne yapıyım gittim çıkma teklif ettim and she kicked my ass. Haklıydıda aslında pek tanımıyor , bende şimdiki gibi değilim saçlar öne taranmış falan pek yakışıklı sayılmazdım o zamanlar. Biz olmak için hiçbir nedeni yok denebilir. Aradan bir yaz geçti hepimiz gibi bende değiştim , bayağı bir süre görmedi beni gittim karşısına geçen seneye göre extreme şekilde yakışıklı olgun bir kişilik olarak (EGO). Kız beni gördü biraz baktım falan sonra acan gibi bir tanıdığım var kızın arkadaşı konuştu falan benim için yakışıklı demiş ( bağ sen ). Kızla birkaç günlük muhabbetten sonra ( birkaç hafta ) yapıştırdım teklifi. Fatih terim gibi yaptığım bir teklif vardı okuyan bilir konuyu aradım ama uçmuş nedense. Arkadaşımla kıza 2 cepheden saldırdık ben yazıyorum o yazıyor o bana paslıyor ben ona falan , tamam teklifi yaptım , kabul etti.
Kızla konuşurken dedi geçen gün arkadaşımla konuştum ama bana felaket tellalı gibi geldi ne değiştirdi fikrini dedim , ben evet diyorsam gerisi önemlimi tarzında bir şey dedi , bende GERİSİ UMRUMDA DEĞİL DESEM , yazdım kız yalnış anlamış :( Birkaç gün sonra sorunca farkettim yalnış anladığını ama düzelttim şu an durum iyi .

Hikaye böyle ama kıza karşı ne hissediyorsun derseniz ,

+ Seviyor musun ?
- (Suskun kalır.)

+ Sevmiyor musun ?
- Hayır , kesinlikle hayır.

+ Belden aşağı mı düşünüyorsun ?
- Hayır.

Bilmiyorum seviyorum da kendime itiraf mı edemiyorum , yoksa başka bir şey mi var anlayamadım . Nasıl anlarım ben bu kızı ne olarak görüyorum hayatımda ?

Moderatör tarafından düzenlendi:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Cok çok kolay cozumlenebilecek bir durum.
ama oturup bos zamanda uzunca konusmamiz gerekiyor.
ayak ustu olmaz :(

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buna aşk denir şu an aynısı benim başımdada var ama açılamıyorum açılsam rahatlıyacam ama olmuyor işte gittim kursta da aynı sınıflardayız 2 yıldır aynı kursta aynı sınıftayız o ticaret ben denizcilik ama açılamıyorum

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Buna aşk denir şu an aynısı benim başımdada var ama açılamıyorum açılsam rahatlıyacam ama olmuyor işte gittim kursta da aynı sınıflardayız 2 yıldır aynı kursta aynı sınıftayız o ticaret ben denizcilik ama açılamıyorum

Denizcilik hep merak etmişimdir , nerde okuyordun ?[DOUBLEPOST=1417468583,1417468542][/DOUBLEPOST]

Birde acele etme sakın sakın bak sakın sürünme süründür ye onu raki !

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Cevabi kendin vermissin ya zaten? Seviyorsun. Benden sana bir söz;

SeFQi RuHuN QıDaSı, QoSLeR RuHuN aYNaSıDıRrR..

*self facepalm*

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Cevabi kendin vermissin ya zaten? Seviyorsun. Benden sana bir söz;

SeFQi RuHuN QıDaSı, QoSLeR RuHuN aYNaSıDıRrR..

*self facepalm*

Gözlerlede biraz sorunum var gözlerle çok şey anlarım ama çok şey de anlatırım karşıdakine o yüzden göz temasından oldum olası kaçmışımdır .s

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben hep göz göze geliyorum bakıyorum 1-2 saniye boyunca sonra o yüzünü tahtaya çeviriyor bana inat ingilizce 1/2 vardı 1deydik inadına 2ye geçti

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gözlerlede biraz sorunum var gözlerle çok şey anlarım ama çok şey de anlatırım karşıdakine o yüzden göz temasından oldum olası kaçmışımdır .s
O zaman gozlerini kizin gozlerine sok. Eger ayrilirsa sevmiyorsundur. Eger daha SIKI baglanirsa seviyorsundur. Ama gozlerini kaybetme riski var.