Biome Rehberi

rsm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forest:Klasik biomedir,bunları bulmak çok kolaydır.Buranın heryeri ağaçla kaplıdır.

Desert:Çöldür burda heryer kum ve kaktüsdür,NPC villageler burda daha çok spawnlanır.

Plains:Buraları düz çimendir.Ağaç görülmez daha çok su birikintileri ve pigler spawnlanır.

Swampland:Burda çimler koyu renklidir ve ağaçlar suda yetişebilir.Ve ağaçlarda sarmaşık yetişir
.
Jungle:En sevdiğim biomedir.Ağaçlar çok büyüktür,çimenler açık renktir,sarmaşık yetişir,ocelot spawnlanır ve cave bulmak kolaydır.

Tundra:Dümdüz karlı ve ağaçların az çıktığı bir yer düşünün.İşte burası Tundra'dır diye bi tanıtım yapmak istedim :p

Tiaga:Burası da Tundra'nın bol ağaçlı bir yer olduğunu düşünün.İşte Taiga budur.Hem de bol wolf spawnlandığını görüyorum.

Extreme Hills:Burada çok dağ vardır ve ev yapmak için en sevdiğim yerdir.Burada çok hayvan spawnlanır.

Mushroom Island:Çok güzel bir yerdir,Mooshroom inekleri spawnlanır ve büyümüş mantarlar vardır.Ender bulunur.

Eksiklerim varsa söyleyin,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Bu kadar bio var ama bunları bi düzanliyemediler. Kar olan yerde çöl var , bunun yüzünden adam gibi harita bulamıyoruz ki server yapalım :S

rsm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AMIDST diye bir program var onu indirip Stronghold,Mushroom falan bulabilirsin.

silla34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ulasksk kardeş tek online olan kişi sensin şu an bir konu açtım open gl hatasıyla ilgili bi ilgilenirmisin

Reotte

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mushroom Island için seed: lost
Onun dışında nasıl bulunur bilmiyorum. Ben de normalde görmedim :)