Bioshock İnfinite - What?! (İlk fikirlerim)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
SPOILER!
Sonunda oyunu bitirdim...Oyunu güzel güzel,severek oynadım.Taki oyunun sonuna kadar...Oyunun sonu inanılmaz saçma.Her şey birbirinin içine girdi ve beni delirtti.Hele o beni boğdukları yer yok mu...Oyunu bir boss'la bitirmek yerine insanı deli edecek şekilde olay anlatmayı seçmiş.Bence oyunun sonunda Song Bird ile savaşarak oyunu bitirebilirdik...Oyun sonu dışında güzel...
İLK PUANLAMAM: 88/100
NEDEN?: Oyun acayip güzel ama buglar,yapımcının failları beni deli etti.Ve artık bu serinin son oyunu...2K yapmassa son oyunu...
ARTILAR:
+Cool Ana Karakter
+Wowww Haram Dedirtecek Bir Şehir
+Güzel grafikler (Uzaktan Bakılınca)
+Süper Güçler
+Elizabeth :p
+Ana karakterimiz havalı
+Oyunun çok kısa sürmemesi.Yeterli gelmesi.
+Mini Boss
EKSİLER:
-Oyunun Boss'u olabilecek Comstock'ın kafasını bir kaç kere vurunca öldü
-O nasıl bir son lan?
-Dandik Yan Karakterler.
-Buglar (Forumda zaten paylaştım)
-Önümüze geleni vurduğumuz sıradan bir fps işte...
-Karmakarışık bir hikaye
-Oyunun troll'lemeleri...
-Silahların azlığı... (100 silah koyun demiyorum.Sadece ne biliyim...15 silah pek fazla değil
-Autosave!
Bu da neüy!?: Dost Kayaoğlu'nun incelemesinin altında oyunda efsane diyen kişiler olmuş...Oyun güzel ama bir devrim niteliğinde değil.

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Böyle oyunlar oynuyorsan ve inceleme yapıp fikirlerini sunuyorsan "I don't afraid God" cümlesini falan takmayacaksın. Adam ben peygamberim diyor sen "Tanrı'dan korkmuyorum." demesine laf ediyorsun. Tarafsız olman lazım.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Comstock zaten biziz :( SongBird'le biraz savaş yapaydık iyi olurdu kesinlikle :( Diğer oyunlar gibi olsun banane.Son Boss olmadan oyun çok saçma oluyor :(
Comstock biz diyiliz bizim başka funyadaki halimiz eger comstock biz olsaydik comstock un kafasini vuramazdik
+ songbird le savaşmak aşırı siradan olurdu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve bu arada bu konunun basligina
" HAYVAN GIBI SPOYLR " yazisi eklenmeli [emoji12]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi