Bir bölgeyi wg den çıkartmak

CrapsWorld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben bir bölgeyi ve sandığı wgden çıkartmak istiyorum yani onu herkes açsın istiyorum ne yapabilirim ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
werdigin link güzelde ingilizce bazi seyler ögrendim ama istedigim hala yok odun alaninin disini normal wgleyecegim içini sadece pvp ce mob-spawning engelleyecegim diger oyuncular odun kirsin maksat
bunun kodu ne tam olarak

CrapsWorld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/region redefine wgismi
yardimci olduysam ne mutlu bana
aynen kardeşim öle bi yeri wgledim ama içinde sandıklar falan var oyuncuların bu sandıkları falan açmalarını istiyorum ne yapmalıyım sandık odasını wgden çıkarmak istiyorum ama bilmiyorum yardımcı ol

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
aynen kardeşim öle bi yeri wgledim ama içinde sandıklar falan var oyuncuların bu sandıkları falan açmalarını istiyorum ne yapmalıyım sandık odasını wgden çıkarmak istiyorum ama bilmiyorum yardımcı ol
arkadas nasil bilmiyorum ama bazi wglerde sandik açma dügmelere basma gibi seyleri bütün oyunculara izin verebiliyolar mesela chest evet yaptiklarinda sandiklar wgde ama açabiliyoduk ama kodunu bilmiyorum neyazikki

emoxx19

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardes depo gibi bir şey yapıcaksan normal chest digilde ender chest kullan enderchestin özelligi bireyseldir mesela sen bi item koydun ender cheste baskasıda aynı chesti acti ama korkma itemlerini göremez zaten söledim enderchest bireyseldir

CrapsWorld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardes depo gibi bir şey yapıcaksan normal chest digilde ender chest kullan enderchestin özelligi bireyseldir mesela sen bi item koydun ender cheste baskasıda aynı chesti acti ama korkma itemlerini göremez zaten söledim enderchest bireyseldir
kardeşim sorun sandıkta değil wgli bölgede olduğu için açılmamasında :D nasıl açıcak o playerler onu

Mechanic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bendede var mesela hammadde yaptım sadece duvarları wglemek istiyorum ama olmuyor.

TRKingSpaceTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel Kardesim Ben Yardımcı Olurum Professonelim Bunlar Bilmeye Bilir Simdi Hammadde ye Wg At full attınya Sonra Diyelim Hammaddede Lapis Var Lapisin Kırılmasını İstiyon Diyelim Önce Hammaddeyi Mesela Böle Wg Ledinya /rg define hammadde diye wg ledinya sonra pvp kapatmak icin /rg flag Hammadde pvp deny Yaparsın Sonra Hammaddenin icindekilerin kırılmasını istiyorsan Lapisin Cevresini Wg Leip Çarpraz Sekiilde Alttan Üste Çarpraz bir sekilde Wg ledinya böle wg attın onada diyelim /rg define lapis sonra bunu yazarsan sadece lapis kırılır /rg flag lapis build allow bukadar kardesim herseyi biliyorum Bilmedim Sey Yoktur Ama Bazen Cıkabilri Skype : samet.plotikon Serverime de Gelip Bakabilirsin Kardesim