CrapsWorld
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben bir bölgeyi ve sandığı wgden çıkartmak istiyorum yani onu herkes açsın istiyorum ne yapabilirim ?
emo sana bi soru ben odunalani yaptim dis düvarini wgliyorum pvp ve mob-spawning kapiyorum ama içerde odun kirilmiyor bu kodu yazsam pvp ve mob dogmasini nasil engellerim?/region redefine wgismi
yardimci olduysam ne mutlu bana
aynen kardeşim öle bi yeri wgledim ama içinde sandıklar falan var oyuncuların bu sandıkları falan açmalarını istiyorum ne yapmalıyım sandık odasını wgden çıkarmak istiyorum ama bilmiyorum yardımcı ol/region redefine wgismi
yardimci olduysam ne mutlu bana
arkadas nasil bilmiyorum ama bazi wglerde sandik açma dügmelere basma gibi seyleri bütün oyunculara izin verebiliyolar mesela chest evet yaptiklarinda sandiklar wgde ama açabiliyoduk ama kodunu bilmiyorum neyazikkiaynen kardeşim öle bi yeri wgledim ama içinde sandıklar falan var oyuncuların bu sandıkları falan açmalarını istiyorum ne yapmalıyım sandık odasını wgden çıkarmak istiyorum ama bilmiyorum yardımcı ol
kardes depo gibi bir şey yapıcaksan normal chest digilde ender chest kullan enderchestin özelligi bireyseldir mesela sen bi item koydun ender cheste baskasıda aynı chesti acti ama korkma itemlerini göremez zaten söledim enderchest bireyseldiraynen kardeşim öle bi yeri wgledim ama içinde sandıklar falan var oyuncuların bu sandıkları falan açmalarını istiyorum ne yapmalıyım sandık odasını wgden çıkarmak istiyorum ama bilmiyorum yardımcı ol
kardeşim sorun sandıkta değil wgli bölgede olduğu için açılmamasındakardes depo gibi bir şey yapıcaksan normal chest digilde ender chest kullan enderchestin özelligi bireyseldir mesela sen bi item koydun ender cheste baskasıda aynı chesti acti ama korkma itemlerini göremez zaten söledim enderchest bireyseldir
mesajımda dedigim gibi chestler açılmaz onun yerine ender chest koymalısın ender chest bireyseldir.kardeşim sorun sandıkta değil wgli bölgede olduğu için açılmamasındanasıl açıcak o playerler onu