Bir Fikir (Profesyoneller Baksın)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklımda Bir fikir var Olurmu Veya Daha Önceden Yapıldımı Bilmiyorum Ama Söyliyiceğim

Bir Faction Sunucusundaki Bir Klan olsun diyelim bu klanın Liderini 20 Kez Öldürdüğünüzde Yada Tüm Üyeleri 5 Er Kez Öldürdüğünüzde Klan Üyelerinin Kendi Kilitli Sandıklarının İçlerindeki Eşyalar Otomatik Olarak Yenildikleri Kişiye Gitse nasıl olur ayrıca exp de ? Daha Açık Anlatıyım

Lideri 20 Kez Öldürdüler diyelim Fakat
biri 3 kez öldürdü biri 10 kez biri 5 biride 2 kez hangisne item gidicek diye sorarsanız 10 kez öldürene gider yani en fazla öldüren ganimeti kapar .
Veya 5 kez Klan üyelerinden yola çıkalım

Herkes Öldürdüğü Klan üyelerinin İtemlerini Alacağı İçin Bundada Pek Sıkıntı Olmayacaktır ?

Yine Bir varsayım
1 Üyeyi birisi 3 kez diğeri 2 kez öldürdü Hangisne Gidecek Yine Aynı 3 Kez Öldürene .

Diğer Bir Fikirim De

Bunu Sadece Üyeler Arası Savaşa Taşıyalım Yani 1 Kişiyi 10 Kez Öldürdüğünüzde (Kim Olduğu Fark Etmez) Tüm İtemleri Size Geçicek ? Nasıl Olur Ben Factionlardan Çıkmam Böyle bi Olay olursa

@KadirBerk
@Secret_wither

Ben Büyük Ustaları Etiketledim Dalga Geçmeyin Beyler ahaha böyle bir şey imkansız falan diye çünkü Bu işlerden anlamıyorum sadece fikir

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bence çok saçma bir fikir çünkü diyelim ki A Klanının lideri bütün gün boyunca oynadı ve bayağı dia kastı fakat B Klanının lideri bastı 30 tl yi vip aldı ve hiçbir emek sarf etmeden gidip A Klanını bir güzel yakıp yıkıp geçti ve A Klanının liderinin bütün emekleri boşa gitti.Şimdi sizce bu fikir adaletli mi?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok saçma bir fikir çünkü diyelim ki A Klanının lideri bütün gün boyunca oynadı ve bayağı dia kastı fakat B Klanının lideri bastı 30 tl yi vip aldı ve hiçbir emek sarf etmeden gidip A Klanını bir güzel yakıp yıkıp geçti ve A Klanının liderinin bütün emekleri boşa gitti.Şimdi sizce bu fikir adaletli mi?
EULA Duymuşmuydun ?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
EULA Duymuşmuydun ?
Hayır.
EULA

EULA veya İngilizce açılımıyla End-User License Agreement (Son Kullanıcı Lisans Anlaşması) kullanıcının haklarını koruyan sıradan, bürokratik bir sözleşmeymiş gibi görünebilir. Aslında temel olarak EULA, kullanacağınız yazılımla ilgili gerekli yasal zorunlulukların hatırlatıldığı bir metindir.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
EULA Sayesinde Artık 1.7.9 Üstü Sunuculardan Para Kazanmak Olmuyucak .Veya Daha Basit Bir Şey Söylyim Vip Satışı Olmaz ?[DOUBLEPOST=1408994265,1408993941][/DOUBLEPOST]
Hayır.
EULA

EULA veya İngilizce açılımıyla End-User License Agreement (Son Kullanıcı Lisans Anlaşması) kullanıcının haklarını koruyan sıradan, bürokratik bir sözleşmeymiş gibi görünebilir. Aslında temel olarak EULA, kullanacağınız yazılımla ilgili gerekli yasal zorunlulukların hatırlatıldığı bir metindir.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yada Olan Satışlardada Verilen Şeyler 4 Stack Elmas Mesela . 60 da Level ? Yeterli Değil Mi O 30 TL İçin de Emek Veriliyor.

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
EULA Sayesinde Artık 1.7.9 Üstü Sunuculardan Para Kazanmak Olmuyucak .Veya Daha Basit Bir Şey Söylyim Vip Satışı Olmaz ?[DOUBLEPOST=1408994265,1408993941][/DOUBLEPOST]
Yada Olan Satışlardada Verilen Şeyler 4 Stack Elmas Mesela . 60 da Level ? Yeterli Değil Mi O 30 TL İçin de Emek Veriliyor.
30 TL için emek veren çocuk değil babası ayrıca diyelim ki B Klanının sahibi kill aura açıp A Klanını yok etti? :alay:

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
30 TL için emek veren çocuk değil babası ayrıca diyelim ki B Klanının sahibi kill aura açıp A Klanını yok etti? :alay:
30 TL İçin Babası çalışmıyorsa ? çocuk çalışıyorsa ya kardeşim nedir bu Ön Yargı Çocuk Gidip Çalışıp Para Kazanıyor İstediği Şeye Harcadı Siz ' Baba Parası Yiyo ezik baba parası yiyooor ' Diyen Ergen oluyorsunuz ? ben bu yaz çok çalıştım istediğim şeye para harcadım Bana Bir Gelip Baba Paras Yiyorsun demedi bile bu ön yargıyı çıkarın aklınızdan .

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
30 TL İçin Babası çalışmıyorsa ? çocuk çalışıyorsa ya kardeşim nedir bu Ön Yargı Çocuk Gidip Çalışıp Para Kazanıyor İstediği Şeye Harcadı Siz ' Baba Parası Yiyo ezik baba parası yiyooor ' Diyen Ergen oluyorsunuz ? ben bu yaz çok çalıştım istediğim şeye para harcadım Bana Bir Gelip Baba Paras Yiyorsun demedi bile bu ön yargıyı çıkarın aklınızdan .
Dediğin de haklısın fakat bu yüksek derece vip alanları çoğu baba parası yiyor zaten neyin kafasın dasın?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden şimdi üsluba dikkat et dedin? Kaç yaşındasın?
Bak ... Üslubuna Dikkat Et Dedim Çünkü Saçma Sapan Bir Çıkarım Yapıyorsun ayrıca Konuyu Baltalıyorsun Yaşımın Önemi Yok Senin Kafan Şöyle Çalışıyor

Para İle Eşya Almış Kesin Babasından Aldığı Parayla Eziiiik .

Nedeni İse Sadece Onun Güçlenmesi Ayrıca Babasından Alsa Ne Fark eder ? Sana Bir Zoru Yok ya Babası Oğlunun Veya Kızının Eğlencesi İçin Oyuna Para Vermiş Hiç Zoruna Gideceğini Sanmıyorum Ön Yargılısın . Bir Daha mesaj Atma Lütfen Konu Baltalanıyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Küçük çocukların çoğu yaz tatilinde çalışmadıkları için ailesinden para alıyor ama 16 yaşındaki bir çocuk çalışıp istediğini satın alıyor.Lütfen baba parası demeyin.
Ben de 16 yaşımdayım biliyorum.Ama gerçekleri yok sayamayız.Şuraya 10 kişi çıkartsak onlarda bu tür çocuklara baba parası yiyor der.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de 16 yaşımdayım biliyorum.Ama gerçekleri yok sayamayız.Şuraya 10 kişi çıkartsak onlarda bu tür çocuklara baba parası yiyor der.
İşte O Diyenlerinde Beyni Senin Gibi Çalışıyor Ortada Baba Parası Diye Bir Şey Yok .. Senin Mantığına Göre

Baban Sizin Eve Yemek İçin Para Veriyor Değil mi Malzemeler İçin Falan . O Zaman Sende Baba parası Yiyorsun ?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Mesela küçücük bir çocuğun üstünde bayramlık var ne dicekler baba parası güzelmi ??!! Zaten ailemiz bize bakmak zorunda.
Benim dediğimle ne alakası var? :olgun:
İşte O Diyenlerinde Beyni Senin Gibi Çalışıyor Ortada Baba Parası Diye Bir Şey Yok .. Senin Mantığına Göre

Baban Sizin Eve Yemek İçin Para Veriyor Değil mi Malzemeler İçin Falan . O Zaman Sende Baba parası Yiyorsun ?
Bana ön yargılı diyorsun fakat direk bana beynimin şöyle böyle çalıştığını söylüyorsun.Benim bahsettiğim baba parası yemekle bu dediğinin alakası bile yok.Benim dediğim baba parası yemenin ne anlama geldiğini bilen bilir boşça lafın üstünde durup uzatmaya gerek yok.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim dediğimle ne alakası var? :olgun:

Bana ön yargılı diyorsun fakat direk bana beynimin şöyle böyle çalıştığını söylüyorsun.Benim bahsettiğim baba parası yemekle bu dediğinin alakası bile yok.Benim dediğim baba parası yemenin ne anlama geldiğini bilen bilir boşça lafın üstünde durup uzatmaya gerek yok.
Bak .. Ön Yargının Ne Olduğunu Sana Öğretmek İsterdim Gerçekten İsterdim Ön Yargı Birini Dış Görünüşten Yargılamaktır Fakat Ben Senin Konuşma Üslübuna Ve Karakterine Bakarak Yargılıyorum Ki Haklıyımda Ayrıca Nasıl Alakası Yok ? Baban Eğlenmen İçin sana Para Vermiyormu ? Veriyor tabii ki O da Baba Parası O zaman Zaten Baban Sana Bakmakla Ve Bütçesinden Yeteri Kadar bir Pay Vermekle Hükümlü Yani Sen Büyüyünce Oğlun bir şey İstediği Zaman (Kızın Veya) Hayır Olmaz Baba Parası Yemiyiceksiniz diye Oğlunu/Kızını Eğlendirmek İçin Para Vermiyicekmisin ?

Şimdi Lafı Çevirip Sakın bana Alakası Yok Deme Çünkü Senin Kafan Böyle Çalışıyor.