Emre Can KESKİN
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hala o adamlar pesimdeydi bende bu sıralar 21 yasımı kutlamıstım.İşimden atıldım,yaptığım seyleri sabote etmislerdi.Ve bu adamların mafyadan oldunu öğrendim.Tek çaremem artık ölmekti.Artık paramda bitmisti,
evsiz güçsüzdüm.O günler beni yüzümden ölen herkezin mezarına gidiyordum hepsini benim yüzümden öldüğü sanılıyordu.Medya beni arıyordu eğer bulursa zaten mafya beni öldürcekti.Ölümlerde benim suçum olarak
gösterildiği için polisde pesimdeydi artık.Yolda yürüyordum ve yerde bir telefon gördüm.Alıp almasammı diye düsündüm.Telefona bakınca ekranda mesaj isareti çıktı.Mesajı açınca,Nerde oldunu biliyoruz ya kaçarsın
ya ölürsün yazıyodu.Etrafa bakıp yürümeye basladım.Telefonuda çalıların arasına attım.Bir dakka sonra
önüme polis çıktı ve ben var gücümle köprüye çıkıp denize atladım.Denize ates etmeye basladılar bir kursun
kolumdan girip çıkmıstı.O an adranelinin etkisiyle çaktırmadan kıyıya çıkmayı basardım.Üstünde bir mektup
olan bir silah vardı.Mektupda,Polisler sana doğru geliyor yo öldür ya öl diyordu ben ölmek istememe
rağmen eftunun intikamını almak istiyerek polisleri öldürdüm.Mektubun içinden para ve bir adres te çıkmıstı.
Hiç düsünmeden parayı alıp polis arabasıyla o adrese gittim.Orası bir moteldi ve içi bombostu.Ama hersey
yepyeniydi.O an ben ne halta bulastım diyerek içeri atıldım elimdeki silahla heryeri kontrol ettim.Ve hiçkimse
yoktu. Bir çekmecenin üstünde mektup vardı açınca,Sen artık bizim için çalısıyorsun diye bir yazı vardı.
Kolum acımaya baslayınca vurulduğum aklıma geldi.Ordaki bulasık bezlerini koluma sardım.Çok kan kaybetmistim.Ve bir yatağın orda bayıldım.Sabah uyanınca yanımda bir telefon vardı.O sırada kapıyı kilitlemeden
bayıldığımı hatırladım.Telefon çalmıstı ve telefonu açtığımda.
-MERABA
-merhaba sizi tanıyomuyum
-ESKİDEN TANIRDIN
-kimsin sen
-KİMSİN DEYİL KİMİZ
-dalga geçme benle
-SESİNİ BİDA YÜKSELTİRSEN ORASI PATLAR
-pardon (altıma sıçacam lan)
-SİMDİ SENİNLE BİR OYUN OYNAYALIM
-tamam (bune am* testeremi)
-EVT 3 DK SONRA EVİNE BİR BASKIN OLCAK
-ne olamaz (bu ne biçim bisey lan herseyi biliyo)
-KAÇMANIN TEK YOLU ÇATIDAN ATLAMAK EĞER KARSIYA ATLAYAMAZSAN BACAĞINI KIRCAN
-evt sonra
-SENİ BİR ARABAYA ALCAZ
-evt tm
-ATLARKEN KOLUNA DİKKAT ET
-bunu nasıl biliyosun
dıtdıtdıtdıt
of çabuk olayım (serefs*z kapadı telefonu).
Lan polis adamın sölediğinden erken geldi.Çatıdan nasıl atlicam ben olmaz(hasi*tir).
Hadi Bismillah.Ahh bez çıktı çatıdaki direkek koluma battı.Kolumu neyle örtücem.
Tisörtümü yırtıyım ama tek elle yırtamam.Hah çorabım var(çorapta baya kokuyo).
Çorap yaramı yakıyo ahh çabuk dicekken.Kafama bir seyle vurdular uyanırken.
Bir araçtaydım adamların yüzleri maskeli.Çorabım nerde(bune ya kolumdaki çorap düsmüs).
Kolum kanıyo yardım edin ölücem lütfen.(O sıra kansızlıktan bayıldım)
Devamı sonraya...
evsiz güçsüzdüm.O günler beni yüzümden ölen herkezin mezarına gidiyordum hepsini benim yüzümden öldüğü sanılıyordu.Medya beni arıyordu eğer bulursa zaten mafya beni öldürcekti.Ölümlerde benim suçum olarak
gösterildiği için polisde pesimdeydi artık.Yolda yürüyordum ve yerde bir telefon gördüm.Alıp almasammı diye düsündüm.Telefona bakınca ekranda mesaj isareti çıktı.Mesajı açınca,Nerde oldunu biliyoruz ya kaçarsın
ya ölürsün yazıyodu.Etrafa bakıp yürümeye basladım.Telefonuda çalıların arasına attım.Bir dakka sonra
önüme polis çıktı ve ben var gücümle köprüye çıkıp denize atladım.Denize ates etmeye basladılar bir kursun
kolumdan girip çıkmıstı.O an adranelinin etkisiyle çaktırmadan kıyıya çıkmayı basardım.Üstünde bir mektup
olan bir silah vardı.Mektupda,Polisler sana doğru geliyor yo öldür ya öl diyordu ben ölmek istememe
rağmen eftunun intikamını almak istiyerek polisleri öldürdüm.Mektubun içinden para ve bir adres te çıkmıstı.
Hiç düsünmeden parayı alıp polis arabasıyla o adrese gittim.Orası bir moteldi ve içi bombostu.Ama hersey
yepyeniydi.O an ben ne halta bulastım diyerek içeri atıldım elimdeki silahla heryeri kontrol ettim.Ve hiçkimse
yoktu. Bir çekmecenin üstünde mektup vardı açınca,Sen artık bizim için çalısıyorsun diye bir yazı vardı.
Kolum acımaya baslayınca vurulduğum aklıma geldi.Ordaki bulasık bezlerini koluma sardım.Çok kan kaybetmistim.Ve bir yatağın orda bayıldım.Sabah uyanınca yanımda bir telefon vardı.O sırada kapıyı kilitlemeden
bayıldığımı hatırladım.Telefon çalmıstı ve telefonu açtığımda.
-MERABA
-merhaba sizi tanıyomuyum
-ESKİDEN TANIRDIN
-kimsin sen
-KİMSİN DEYİL KİMİZ
-dalga geçme benle
-SESİNİ BİDA YÜKSELTİRSEN ORASI PATLAR
-pardon (altıma sıçacam lan)
-SİMDİ SENİNLE BİR OYUN OYNAYALIM
-tamam (bune am* testeremi)
-EVT 3 DK SONRA EVİNE BİR BASKIN OLCAK
-ne olamaz (bu ne biçim bisey lan herseyi biliyo)
-KAÇMANIN TEK YOLU ÇATIDAN ATLAMAK EĞER KARSIYA ATLAYAMAZSAN BACAĞINI KIRCAN
-evt sonra
-SENİ BİR ARABAYA ALCAZ
-evt tm
-ATLARKEN KOLUNA DİKKAT ET
-bunu nasıl biliyosun
dıtdıtdıtdıt
of çabuk olayım (serefs*z kapadı telefonu).
Lan polis adamın sölediğinden erken geldi.Çatıdan nasıl atlicam ben olmaz(hasi*tir).
Hadi Bismillah.Ahh bez çıktı çatıdaki direkek koluma battı.Kolumu neyle örtücem.
Tisörtümü yırtıyım ama tek elle yırtamam.Hah çorabım var(çorapta baya kokuyo).
Çorap yaramı yakıyo ahh çabuk dicekken.Kafama bir seyle vurdular uyanırken.
Bir araçtaydım adamların yüzleri maskeli.Çorabım nerde(bune ya kolumdaki çorap düsmüs).
Kolum kanıyo yardım edin ölücem lütfen.(O sıra kansızlıktan bayıldım)
Devamı sonraya...