Bir hayaldi sadece

Beğendinizmi

• Güzel olmus

Kullanılan: 1 50.0%
  • Fena deyil

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hikaye sıktı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu bir çocuğun hikesiyada hayali

Su an ben 20 yasında bir iş adamıyım 5 yaşımdan beri bir hayal kurmustum...5 yasımda hayalime dalıp gidiyordum ve öylece kalıyordum.
Dünyaya ne olmus biri mi ölmüs baskanmı seçilmis ailem bana anlatırdı ama ben hiç dinlemezdim.Öyle bir kağıt ve kalemle saçma sapan
seyler çizerdim,böyle akıp giden zaman sonra 7yaşıma gelmistim o sıralar bilgisayarımı karıstırırken nasıl olduysa doom filmini
açmısım.Ve sonra uyumusum uyananınca karsımda bir yaratık görüp korkuyla balkona yapıstım ve nerdeyse düsüyodum düsüyodum deyil bi alt kata düstüm.
annemler bana çok kızdı ve 12gün hastanede yattım.Ondan sonra 5. sınıfa ta kumar oynamaya basladım ve nasıl olduysa 30tl kazandım.
Bunu eve getirip kumbarama attıktan sonra okuldan çocuklar gelip beni dövdü.Ağzım ve kolum kırılmıstı.Ama hastanede en iyi dostumu
bulmustum.Hayalimi onla paylastım oda kabul etti.Böyle 7. sınıftan mezun olurken sokakta bir kumar makinesi bulduk.Arkadasımla onu bir ara sokağa tasıdık
bir kaçak kabloyla elektrk verip çalıstırıp arkadaslarmızı çağırdık.İçine 10tl koymustuk ve 1tl ye çalısıyodu,Balımıza para kutusunun
anahtarı üstündeydi.Böyle 100tl falan kazanmıstık,ama arkadasımızın biri bizi ispitledi ve çocuk mahkemesinde 20 gün verdiler ve okuldan atıldık.
Annem ben 9. sınıfa geçince araba çarpıp öldürüldü.Babam strese girip evi sattı ve bir kumar hane aldı.Ordan her gün 500tl falan geliyodu.
Ama polisin biri içeri girip bun öğrenince orası baskın yapıp babamı tutukladılar.benide 10. sınıfa gelene kadar hapse attılar.
Arkadasım sağ olsun o beni çıkardı.Babam kaçmaya çalısırken vurulup öldürüldü.Benve arkadasım iyice kumar oynuyoduk ve 1 oda
1 salon ev tuttuk parayı kumarda kazanıp kaybediyorduk sonra bir kumarhane bulduk poker oynuyarak para kazanıyoduk.Ne olduysa
o hafta oldu.Arkadasımla okulun basket maçına para yatırdık ben sonra vaz geçtim arkadasım 100tl fl yatırdı ve takımmımız
aptalca bir atısa kaybetti.Bu durum arkadasım yani eftun çok strese soktu rahatlamak için kumarhaneye gitdik.Orda fis alırken
fisleri satan adam eftuna fis vermedi adam eftunla kavga edecekken ben araya girdim meğerse eftunun adama 3000tl kadar borcu varmıs.
Adam parasını bu hafta istiyo yada kötü seyler olcak diyorken eftunun cebinde 5 kr bile yoktu.O gün eve gidip yattım.Eftun dan mesaj yamuru
vardı ama ben açmadım.Sabah eftun eve hiç gelmemisti.Telofondaki mesajda parayı buldum diye yazıyodu.O gün öğleye doğru eftunun cesedi
denizin ortasında bulundu ben tabi korkuyla okuldan kaçıp 150km uzaktaki o denize gittim hızlı trenle gittik tam nekadar sürdü bilmiyorum ama
eftunun cesedi morga gitmisti.O gün kafayı yicek gibiydim içmis bir halde eve giderken evin yandığını gördüm.O an eftunun dün gittiği yerlere
gitmeye çalısırken yolda bayıldım.O kafayla gitmis çöp kutusuna kafayı koyarak uyumusum sabah uyanınca basıma fena ağrı girdini hissettim
ve eftunun bir poker salonunda oldunu öğrendim.İçimden bir his gitme dedi ama merakımdan gittim.Orda adamlara soru soruyodum adamlar kızıp beni dövdüler
karnımda bir bıçak izi olustu ve zor kaçtım kaçarken adamları soydum ve inanırmısınız adam kredi kartının üstüne sifresini yazmıs (aptallan bu).
gidip banka matiğe parayı çektim.Ve o parayla 1 oda 1 salon ev aldım ama adamlar pesimi bırakmadılar su an 20 yasındayım ve birdemir sanayinde
isçiyim.Köse bucak hala o adamlardan kaçıyorum ve ne kadar dostum yada sevgilim olduysa hepsini öldürdüler.Tek isteyim o hayali
eftunla paylasmamak olmaktı...